Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Baner

Obradujte svoje zaposlene i poslovne partnere.

Naša kolekcija poslovnih poklona je pažljivo odabrana kako bi zadovoljila sve vaše potrebe i omogućila vam da ostavite snažan utisak na vaše poslovne partnere.

Naša ponuda uključuje raznovrsne proizvode visokog kvaliteta, od luksuznih setova za pisanje, do ekskluzivnih setova za služenje alkohola, prelepe kutije za čuvanje satova, kutije za nakit, ekskluzivnih šahova do zanimljivih dekoracija za radne stolove i kancelarije.

Luksuzni pokloni koji ostavljaju bez daha

Predstavljamo vam našu ekskluzivnu liniju korporativnih poklona namenjenih da unesu notu elegancije i stila u svaki poslovni ambijent. Naša pažljivo odabrana kolekcija uključuje ekskluzivne drvene kutije za smeštanje satova i naočara, prefinjene dekoracije za radni sto, elegantne lampe, šahove koji odišu luksuzom, i umirujuće zen bašte.

Elegantni setovi za hedoniste

Dobrodošli u svet gde se svaki trenutak posmatra kao prilika za istinsko uživanje. Naša ekskluzivna kolekcija proizvoda je stvorena s ljubavlju prema hedonizmu, spoju vrhunskog uživanja u čaši i opuštenosti. Dozvolite nam da vam predstavimo hedonističke setove odabrane s ljubavlju i pažnjom prema detaljima. Iz ponude izdvajamo setove za degustaciju i posluženje pića, luksuzne kutija za čuvanje cigara. Svaki set je kreiran sa namerom da obogati hedonistički doživljaj i poziv na putovanje koje istražuje sva čula i pruža jedinstven doživljaj hedonističke raskoši.

Male prazničke radosti

Otvorite vrata sveta elegancije kroz našu kolekciju kutija za nakit. Naša ekskluzivna kolekcija kutija za nakit predstavlja ne samo funkcionalan poklon već i elegantni komad koji će oplemeniti svaki prostor. Kutije za odlaganje nakita su izrađene od najkvalitetnijih materijala, obezbeđujući im dugotrajnost i izdržljivost. Ali, ono što ih zaista izdvaja je njihov sofisticirani dizajn, ne samo da oduševljavaju vizuelno, već su i praktične, pružajući svakodnevnu vrednost vašim saradnicima.

Šah

Šah je igra koja odražava duboke strategije i posvećenost. Naša kolekcija luksuznih šahova izrađenih od najfinijih materijala odiše vrhunskim dizajnom, svaki je ručno izrađen spretnim rukama poznatih grčkih stolara. Ovi šahovi će nesumnjivo dodati notu prestiža i sofisticiranosti u svaki poslovni prostor, sali za sastanke ili radnu sobu. Odličan izbor poklona za poslovne saradnike.

Poslovni pokloni

Pogledajte našu selekciju poslovnih poklona, namenjena biznismenima ili onima koji žele "TO" da postanu. Pokloni su pogodni za sve prilike: rođendane, slave, godišnjice firme, pa sve do raznih tipova mita i korupcije kod tenderskih štelovanja. Jao gosn' direktoreee, kako vam je leeeep ovaj...
Eto, samo vam je preostalo da izaberete neki od poklona i na posao!

Prikazano 60 od 156

Prikazano 60 od 156