Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
5100 RSD InStock 2024-12-31

Viski Set

Luksuzne čaše i kockice za hlađenje vašeg omiljenog pića. Idealan poklon za ljubitelje viskija.

  • Šifra: VD26038
  • Luksuzan set za ljubitelje kratkih pića
  • 2 čaše, 2 podmetača
  • 8 kockica, hvataljke i kesica za kockice
  • Materijal kamen, staklo, metal
  • Spakovano u drvenu kutiju
  • Dimenzija čaše 8,5 x 7,3 cm
  • Dimenzije kutije 22 x 19 x 9.5 cm

CENA:

5.100,00 din

Ocena 3.50 4

Opis:

Destilovani alkohol je na latinskom značio "aqua vitae" odnosno "voda života". Reč viski potiče od galske reči "uisge" što znači voda. Viski spada u žestinu, alkoholna pića koja su strogo regulisana kako po kvalitetu tako i po sadržaju. Najstarija licencirana destilerije viskija potiče iz 1608. godine i nalazi se u Irskoj. Interesantno je da je viski toliko cenjeno piće da se u Americi u toku Američke revolucije koristio kao valuta. Najpoznatiji viski jeste škotski viski iliti skoč. Svaki škotski viski mora da sazreva najmanje 3 godine u buretu da bi imao optimalni ukus, sadržaj alkohola i da bi bio odgovarajućeg kvaliteta.

Viski spada u prestižna pića. Iskreni ljubitelji viskija cene ovo piće dobrog kvaliteta i punoći ukusa. Smatra se "bogataškim" odnosno luksuznim pićima i uvek se pije iz fensi čaša. U viski se najčešće ubacuju kockice leda da bi imao osvežavajući ukus međutim nedostatak kod ove računice jeste da se led otopi i razblaži piće. Ukoliko ne želite da vam se to dešava onda su kamene kocke ono što trebate da koristite jer one rashlade piće i ne razblažuju njegov ukus. U ovom setu dobijate dve luksuzne čaše, 8 kockica za hlađenje, vrećicu za te kocke da ih lakše možete ubaciti u zamrzivač i hvataljke za kocke da ih ne morate prstima dirati, kad ih već ubacujete u piće.

Predlažemo neki škotski viski po mogućstvu single malt, ali možete uzeti i blended malt, single grain ili blended grain. Vi birate.

Viski set

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

Rejting:

Ocena 3.50 od 5 na ukupno 4 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

5.100,00 din