Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Ko smo mi

Pokloni.com doo je privatna firma, društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano u Subotici.

Zaposleni u Pokloni.com doo Srbija, u daljem tekstu MI, smo (sad već više ne tako) mlada ekipa entuzijasta, okupljenih oko zajedničkog cilja: “MIRA U SVETU”. Mi smo ponekad radni, često vredni, po nuždi željni novih znanja i novih tehnologija (kao da pišem CV), odani, pošteni, sa regulisanim vojnim obavezama i vozačkim dozvolama B kategorije. Negativno testirani na HIV, Spirohete i IQ – stoga (radno) sposobni.

Uvek smo patili gledajući razne SF televizijske kanale, što svi oni imaju QL igračke i gedžete. Mi smo ludi za igračkama, pratimo strane gift shop-ove i trudimo se svima vama omogućiti da dođete do najnovijih zabavnih, originalnih, blesavih i nekada potpuno beskorisnih, ali ludih gedžeta, poklona i zezalica.

Trudimo se i sami biti originalni, ali iskreni, predstaviti proizvode onakve kakvi jesu, uz dozu zabave, jer na kraju krajeva ne čitate versko štivo, već recenziju otkačenih proizvoda, neobičnih poklona i giftova, a svi artikli su šašavi. 

Pokloni.com doo je u momentu kada je trebalo da smisli svoju misiju viziju i niziju (za potrebe sajta), rešio da to bude VRATITI OSMEH NA LICA NORMALNIM GRAĐANIMA SRBIJE, MAKAR SAMO NEKIMA  I MAKAR NA KRATKO.

 

 

 

 

 

Viber