0
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Ko smo mi

Pokloni.com doo je privatna firma,  društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano u Subotici.

 

Zaposleni u Pokloni.com doo Srbija, u daljem tekstu MI smo (sad već više ne tako) mlada ekipa entuzijasta, okupljenih oko zajedničkom cilja: “MIRA U SVETU”. Mi smo ponekad radni, često vredni, po nuždi željni novih znanja i novih tehnologija, (kao da pišem CV) odani, pošteni, sa regulisanim vojnim obavezama i vozačkim dozvolama B kategorije.  Negativno testirani na HIV, Spirohete, i IQ – stoga (radno) sposobni.

Uvek smo patili gledajući razne SF televizijske kanale, što svi oni imaju QL igračke i gedžete. Mi  smo ludi za igračkama, pratimo strane gift shop-ove i trudimo se svima Vama omogućiti da dodjete do najnovijih zabavnih, originalnih, blesavih i nekada potpuno beskorisnih, ali ludih gedžeta, poklona i zezalica.

Trudimo se i sami biti originalni ali iskreni, predstaviti proizvode onakve kakvi jesu, uz dozu zabave, jer na kraju krajeva ne čitate versko štivo, već recenziju otkačenih proizvoda, neobičnih poklona i giftova, i svi artikli su šašavi. 

Pokloni.com doo je u momenetu kada je trebalo da smisli svoju misiju viziju i niziju (za potrebe sajta), rešio da to bude VRATITI OSMEH NA LICA NORMALNIM GRADJANIMA SRBIJE, MAKAR I SAMO NEKIMA,  I MAKAR I NA KRATKO.