Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Kutije za nakit

Kada birate kutiju za organizaciju nakita, važno je uzeti u obzir količinu i vrste nakita koji posedujete, kao i prostor u kojem ćete je čuvati. U ponudi imamo veliki broj različitih modela, kako biste sebi olakšali izbor izdvojili smo po nama neke bitne činjenice koje treba da uzmete u obzir prilikom odabira.

Kutija sa različitim pregradama: Ova vrsta kutije ima različite pregrade ili delove za sortiranje različitih vrsta nakita poput prstenja, narukvica, ogrlica i minđuša. To vam omogućava da organizujete svoj nakit na način koji vam najviše odgovara.

Viseći organizator: Viseći organizator za nakit je praktičan za odlaganje, on vam omogućava da vaš nakit bude lako dostupan, a istovremeno ga održava organizovanim. 

Kutija sa fiokama: Kutija sa fiokama je odlična za skladištenje većeg broja komada nakita. Možete odabrati kutiju sa različitim veličinama fioka kako biste prilagodili prostor vašim potrebama.

Rotirajuća kutija: Rotirajuća kutija za nakit omogućava vam da jednostavno pristupite svom nakitu tako što ćete je okretati. Ova vrsta kutije je praktična za stolove ili komode.

Putna kutija za nakit: Ako često putujete, putna kutija za nakit može biti korisna opcija. One su kompaktne i dizajnirana tako da zaštite vaš nakit tokom putovanja.