Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Kako smo nastali

Svi smo mi nastali skoro isto, ćale i keva, litar neke brlje i gadan mamurluk ujutro, kažem “skoro” pošto su lokacije različite, od ličnih gajbi, preko hotela, zadnjih sedišta, pa do parkova, zvezdanog neba i sličnog. Mada više ni to Ćale-Keva nije toliko zakucano kao nekad.

Čekaj malo, ne misli se to bukvalno!
Ahaaaa.

Ideja za projekat nastala je jedne hladne prednovogodišnje večeri, dok smo testirali „Mirna Bačka” Vojvođansko belo vino iz Sremskih Karlovaca u lokalnoj kafani u mirnoj varošici na severu Bačke. Malko smo se zaneli u testiranju, i nekoliko flaša kasnije (čitaj 8), kao i svi pod dejstvom, došli smo na ideju da uradimo nešto pozitivno sa svojim životima.
Kako nismo previše popili planovi za pozitivu su bili na državnom nivou, to jest na nivou Republike Srbije. Da smo nastavili piti rešavali bi mi i globalne stvari.

Bilo je tu ideja od reforme zdravstva, izgradnja brzih pruga u Srbiji, pa sve do zaključka da u Srbiji ne može čovek da kupi normalan poklon kad ide nekom na „nešto” (čitaj slavu, rođendan, imendan, veridbu, udadbu, prasenje krmače, etc).

Imaš toliko dobrih stranih gift shopova sa svim moćnim ludim gedžetima, poklonima za sve prilike, sve super moćno fensi, al ne može kod nas. Il' neće da šalju, il' ne primaju naše kartice, il' ti naši zalepe carinu pa ti bude žao što si se rodio, a ne što si naručio nešto preko neta.

Ajmo mi da napravimo sajt, u Srbiji, koji će svvvedda to prrodajje, hik ! – AJMOOO.
U to ime nazdravismo još par puta i čini nam se da smo rešavali i neke detalje to veče, ali nismo sigurni.

Sutradan, alkohol je prošao, ali je ideja ostala.
Seli smo uz kafu i krenuli u razradu plana i evo NAS.

Pokloni.com doo je danas prodavnica najluđih i najorginalnijih poklona u Srbiji, kakve ste do sada mogli samo da gledate na internetu, ali ne i da naručite.
Trudimo se i uživamo birajući artikle za našu ponudu, ali prihvatamo sve sve kritike i sugestije naših dragih posetilaca.

Nama je bitno da uživamo u svom poslu i da su naše mušterije zadovoljne, jer bez toga ništa ne vredi.
 

 

Viber