Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Pokloni za Dan zaljubljenih

Vreme je da podelite 💕 na više načina za Dana zaljubljenih i iznenadite sve koje volite jedinstvenim poklonima. Bilo da se radi o poklonima za Valentinovo za nju, kao što je šolja, ćebe na srca, nakit ili poklonima za njega šaljive čarape, papuče, možda neki alko poklon sigurni smo da ćete u našoj prodavnici poklona pronaći ono najbolje.
Ne brinite se oko sitnica, mi smo tu da vam pomognemo da ovaj Dan zaljubljenih bude nezaboravan i zato brzo klik na našu prodavnicu poklona i prepustite se ljubavi!

Pokloni za nju

Pored raskošnog buketa cveća i čokolade, zašto ne bi poklonili nešto što će dugoročno upotpuniti vašu ljubavnu vezu. Naša topla preporuka je meko ćebe za obući sa romantičnim srcima, ovo je lep i koristan poklon sa kojim nećete pogrešiti. Iz ponude bismo izdvojili i zlatnu ružu čija lepota je sačuvana da traje zauvek.
Svakako pogledajte i našu bogatu ponudu romantičnih šolja, nakita, papuča, lampi i buketa.

Pokloni za njega

Dan zaljubljenih je idealan trenutak za davanje poklona onome koga volite. Ako tražite savršen poklon za vašeg muškarca, imamo za vas nekoliko predloga koje možete razmotriti. Iz ponude izdvajamo kvaliteni kožni novčanik BMF, kutiju za satove i naočari, takođe imamo i veliki broj proizvoda za uživanje u viskiju.
Poklon sa kojim nećete pogrešiti je ako za Dan zaljubljenih za vašeg dragog odabere licencirani bademantil i papuče. Imamo i veliki broj šaljivih poklona koji će vašeg dragog nasmejati.

Srce je znak ljubavi

Srce je simbol ljubavi i romantike koji se koristi od antičkih vremena. Često se povezuje sa osećajima strasti, emocija i privrženosti. Srce je svakako neizostavni deo romantičnih poklona i poklona za Dan zaljubljenih. Odaberiti za vašu ljubav privezak za ključeve u obliku srca, magično seksi srce, ljubavni lampion, jastuk, lampu u obliku srca, šolje u obliku srca ili meko ćebe.
Bez obzira na to koji poklon odaberete, važno je da ga darujete iz srca i da pokazujete svoju ljubav i pažnju.

Prikazano 60 od 201

Prikazano 60 od 201

Viber