Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
1650 RSD InStock 2024-12-31
  • Veliki Peščani Sat - Ljubičasta
  • Veliki Peščani Sat - Ljubičasta

Veliki Peščani Sat - Ljubičasta

Poklonu se ne gleda u zube, ali kada dobijete ovaj peščani sat nećete moći skinuti pogled sa njega.

  • Šifra: 7L226685
  • veliki peščani sat
  • pesak ljubičaste boje
  • trajanje 10 min
  • elegantan, za dekoraciju
  • materijal drvo, staklo, pesak
  • dimenzije 20,5 x 12,7 cm

CENA:

1.650,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..

Dostupne vrste:

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Ljubičasta, lilava ili boja lavande su samo neke od reči koje se koriste za opisivanje različitih nijansi boje koju daju pomešana crvena i plava. Da li ste znali da postoje osobe koje ne znaju sa kojim bojama se dobija ljubičasta? Veoma čudno, s obzirom da je ovo vrlo jednostavno za naučiti, međutim verovatno se ove osobe nikada nisu interesovale za ovaj aspekt života i svoje znanje i pažnju su usmerili na drugu stranu. Ovaj peščani sat je napravljen od drveta tamne boje te mu svežinu daje pesak vedre boje koji sporo otiče i potrebno mu je oko 10 min da se isprazni gornja polovina.

Vreme neumitno prolazi, hteli mi to sebi priznati ili ne. Sećamo se vremena kada smo bili mali kako Božić nikako da dođe, potom nam je rođendan još dalji nego što smo ga prošli put čekali, ali zato kada dođe letnji raspust imamo svo vreme ovog sveta dok ne počne nova školska godina. Sada, jedino što nam je dugačko da prođe jeste ponedeljak i ceo januar. Januar se nenormalno odužuje svake godine, kao da mu svaki put dodaju još dana na kalendaru, a plata sve manja. Ponedeljak je kao prokletstvo modernog doba, posao se nagomila, nikada da dođe vreme da se ide kući, a ko uz inat taj naš mali vikend proleti kao da ga nije ni bilo. Sada i zima stiže, gde su dani kraći i već kada izađemo sa posla mrak je, dan je gotov, banka radi do 15h, čekaš ponovo taj vikend da makar nešto odradiš od privatnih stvari koje nisi uspeo preko nedelje jer sve radi skraćeno.

Naš biološki sat se nikada neće navići na ove promene godišnjih doba, pomeranje vremena zimi i na proleće, a sada smo na poklon dobili i peščani sat koji je tu kao podsetnik da nam vreme otiče. Koji to kreten poklanja tako nešto umornom čoveku koji samo čeka da mu se rođenje deteta, njegovo školovanje, smrt bližnjih, penzija i bolesti samo prišunjaju uz leđa, pri tome radeći ceo životni vek i radujući se onim par dana godišnjeg odmora koji nikako ne mogu da nadoknade vreme provedeno na poslu uz stres i besparicu?

Veliki Pescani Sat - Ljubicasta

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

- Tip proizvoda: peščani sat

- Materijal: drvo, pesak, staklo

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

1.650,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..