Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
990 RSD InStock 2024-12-31

Triceratops Noćna Lampa

Noćno svetlo koje oslikava slatke detalje jednog Triceratops dinosaurusa.

  • Šifra: 6L326456
  • Noćno svetlo u obliku triceratopsa
  • Blago narandžasto svetlo
  • Pogodno za decu
  • Koristi 3 x LR44 baterije (dobijate)
  • Materijal kvalitetna plastika
  • Dimenzije 16,5 x 9 x 8,5 cm

CENA:

990,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..

Dostupne vrste:

Ocena 4 1

Opis:

Triceratops je jedan od najraspoznatljivijih vrsta dinosaurusa. Ovi diosaurusi nose titulu poprilično mirnih biljojeda koji imaju ogromnu ploču oko glave koja im može služiti u borbene svrhe, a na glavi nose 3 roga i nešto nalik na kljun. Naziv mu i potiče na osnovu lika: "tri-serra-tops" što bi značilo "lice sa tri roga". Njegovi fosilni ostaci potiču iz perioda kasne Krede pre nekih 68-66 miliona godina, na teritoriji današnje Severne Amerike. Veruje se da je bio težak oko 5 tona i dugačak čak 9 metara.

Ovaj poznati dinosaurus je jedan od omiljenih među omladinom i odraslima. Neobičan izgled i misterija koje ga okružuje je ono zbog čega će nas još godinama privlačiti. Životinja koja je građena stabilno i čvrsto kao tenk, sa ukrasnim koštanim izraslinama na glavi ispred kojih se nalaze dva duga roga, zatim kljunasta usta iznad kojih se nalazi još jedan rog samo doprinose misteriji i svim mogućim maštarijama o tome koju su ulogu igrali ovi delovi tela. Ono što je sigurno jeste da se neretko ova životinja upuštala u okršaje sa T-Rex-om, za šta postoje i fosilni dokazi, kao i oštećenja koštane izrasline na kojima se vide ujedi zuba.

Ova lampa uobličava sve ono što volimo kod Triceratops dinosaurusa, zbijeni stas u maloj verziji sa roščićima i umili osmeh koji se pomalja ispod kljuna. Svetli nežnom narandžastom bojom, savršena za decu i lako prenosiva, napravljena od kvalitetne plastike i radi na LED svetlo, baterije se mogu zameniti kada se istroše. Odlično noćno svetlo i igračka za decu koja vole nežne oblike.

 

Triceratops Nocna Lampa

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: stona lampa

- Materijal: plastika

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

990,00 din