Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
3650 RSD InStock 2024-12-31

Tiki Šolje

Komplet od 4 čaše ili šolje sa motivima tiki sa polinežanskih ostrva Havaji. Posebno su dobre za koktele.

  • Šifra: VD15015
  • Set od 4 čaše/šolje u kompletu
  • Svaka šolja ima svoje havajsko ime
  • Napravljene od keramike
  • Odlične za koktele
  • Zapremina 300 ml
  • Dimenzije 14 x 6,5 cm

CENA:

3.650,00 din

Ocena 3.76 42

Opis:

Nikada niste bili na Havajima, a kako stvari stoje nećete ni ići, a voleli biste makar jednom u životu da uživate u koktelima sa kišobrančićima na plaži ili da prisustvujete žurci u havajskom stilu?
Za sve nas u Srbiji, odlazak na ova predivna ostrva, gde bi iskusili malo havajske atmosfere, je samo dalek san. Uz ove koktel šolje, možemo napraviti tematsku žurku i pretvarati se da smo na Havajima. 

Tiki šolje za koktele

Tiki Šolje 
Čaše za koktele

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: ŠOLJE

- Materijal: keramika

Video o proizvodu:

Rejting:

Ocena 3.76 od 5 na ukupno 42 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ivana

Da li se moze poslati za Podgoricu?

Pokloni.com 21/08/2021

Nažalost nismo u mogućnosti da isporučimo van granica Srbije, zbog nepredviđenih troškova dostave i carine, kao i nemogućnosti slanja. Ukoliko imate nekoga na adresi u Srbiji, možemo tamo poslati. Hvala na razumevanju!

Tiki šolje su obavezne po mogućnosti ko pravi tropske organizacije. Tiki kultura je stigla nakon Drugog Svetskog rata, kada su se vojnici masovno vraćali kući sa Južnog pacifika, i došli u dodir sa Tiki kulturom tamo. Nakon povratka, oni su doneli razne priče sa sobom i tu tiki kulturu (amerikanizovanu), pa su počeli tiki barovi da niču širom Amerike, Kanade i još nekih zapadnih zemalja. Naravno, u tim barovima se piće uglavnom služilo u tiki šoljama. I to se zadržalo sve do dan danas. Tiki šolje ima u veoma mnogo kombinacija i varijanti. Ove tiki šolje konkretno što prodaju su poznati model, koriste se u pravim tiki barovima, i sastavni su deo kolekcionara. Sviđaju mi se, zadovoljan sam, samo što boja nije baš identična kao na slikama, tamnija je. Žuta/narandžasta boja je kod mene prljava/mutna bila, nije čista kao na slikama. Ali su oblik i šare isti, zadovoljan sam. Ovo je jedino mesto na kome sam video da mogu da se nabave ove tiki šolje, što čini ovaj proizvod redak. Malo je skuplje za naš standard, još kad dodamo poštarinu, to ekstra. Inače, preporuka za sve koje prave tropske zabave! Ljudi u pokloni.com su komunikativni i odmah šalju na mesto, već ujutru mi stigla pošiljka. 5 zvezde za ovo iako sam razmišljao da dam 4 zbog cene i boje koja se razlikuje od slike sa filterima, ali ajde, ipak sam ja tropski fan.

Komentar Davor
Goran

Poštovani, zanima me zapremina ovih šolja?

Pokloni.com 06/07/2021

Zdravo, zapremina je 300ml :)

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

3.650,00 din