Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
350 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Lobanja Prsten Otvarač 22 mm
  • Lobanja Prsten Otvarač 22 mm
  • Lobanja Prsten Otvarač 22 mm
  • Lobanja Prsten Otvarač 22 mm

Lobanja Prsten Otvarač 22 mm

Savršen aksesoar za muškarca ili čak damu koji voli da im je otvarač za piće pri ruci.

  • Šifra: 5D225616
  • jedan fora otvarač za pivo
  • oblikovan u lobanju
  • unisex dizajn
  • prsten od nerđajućeg čelika
  • unutrašnji prečnik 22 mm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Dostupne vrste:

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Živimo u opasnim vremenima kada je jedan od važnijih saveta za devojke koje izlaze u noćni život da ne prihvataju već otvorenu flašu pića jer neko može da im u piće ubaci nešto što im definitivno ne treba.

Takvo promišljeno ponašanje ima i lošu stranu: Morate sa sobom uvek pri ruci imati otvarač za flaše. Jasno je da mladi muškarci javno pokazuju svoje umeće otvaranja flaša raznim predmetima koji im se nađu pri ruci, ali za dame je to nedolično ponašanje, iz čega se može zaključiti da je otvarač u tom slučaju preko potreban.

Tu nailazimo na problem. Opšte je poznata činjenica da je ženska torba predmet koji čak i naučnicima godinama zadaje muke jer je u pitanju skladište u koje staje neograničen broj predmeta i čiji kapacitet krši zakone fizike. Do problema dolazi kada vlasnici zatreba jedan od tih predmeta. Čak i da ceo sadržaj istrese iz torbe, taj jedan, preko potreban predmet neće uspeti pronaći.

Znači da je taktika sa otvaračem u torbi, u samom startu, osuđena na propast. Svi pokušaji da se dokaže suprotno koštaće vas mnogo živaca pa se nemojte ni truditi.

Srećom, postoje neki posebni ljudi, koji svojim nesebičnim mislenim procesima doprinose blagostanju čovečanstva i rešavaju pitanja koja običnog čoveka muče odvajkada.
Te prosvećene i nesebične individue godinama razbijaju svoje namučene glave, čiji je jedini zadatak da reše najbitnije probleme savremenog društva.

Oni su pronašli rešenje u obliku Nakita koji se nosi na prstima ruke a koji istovremeno, osim što vaše prste čine glamuroznijim, imaju još jedno veoma bitnu namenu – sa njima se lako može otvoriti flaša. Da, ne šalimo se, u pitanju je otvarač za flaše - prsten.

Lobanja Prsten Otvarac

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: