Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
7500 RSD OutOfStock 2024-12-31

Harry Potter 3D Puzzle Hogwarts Astronomy Tower

Puzzle inspirisane Hogwarts zamkom urađene u 3D stilu uz pomoć kartona i sunđera.

  • Šifra: 4D225604
  • Originalne kvalitetne Harry Potter puzzle
  • Astronomski toranj
  • 875 komada puzzli
  • 3D modeli puzzli pozadina obložena sunđerom
  • Kvalitetno pakovanje za višekratnu upotrebu
  • Deo kolekcije puzzli
  • Dimenzije sastavljene puzzle cca 39 x 32 x 49 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 1

Opis:

Astronomski toranj je najviši toranj Hogwartsa. U ovom tornju su đaci proučavali zvezde i planete na časovima profesorke Aurora Sinistra, uglavnom kasno uveče oko ponoći kada je najbolja vidljivost nebeskih tela. 

Pored toga što je bilo zabranjeno prilaziti tornju osim u slučajevima kada se odvijala nastava, postoji još jedan razlog zašto nam je ovaj toranj poznat. Sa ovog tornja su Smrtožderi ispalili znak na nebu da su ušli u Hogwarts i time pozivali ostale da im se pridruže. U ovom trenutku, kada je Draco suočen sa Dumbledore-om trebao da mu oduzme život, ubaci se Snape u duel i odradi to umesto dečaka, na Harijeve oči. Naš voljeni direktor škole je pao sa tornja pogođen Neoprostivom kletvom i više mu nije bilo spasa.

Srećom pa smo se mi malo zadubili u tu temu, Dumbledor je pronašavši Voldemordov Horcrux uspeo da zahvati kletvu koja je štitila prsten sa kamenom Uskrnuća, stavivši prsten na ruku počela ga je kletva jesti odnosno oduzimati mu život iz ruke što je jedva usporio Snape, davši Dumbledore-u još godinu dana života dok kletva ne odradi svoje. Tako da je Dumbledorova smrt bila izvesna, u dogovoru sa Snape-om ubijen je te kobne noći kada su Smrtožderi ušli u zamak.

Kod 3D puzzli najviše volimo da vičemo: "NE DIRAAAAJ!!!", bilo kome ko se usudi da krene pipkati naše puzzle jer smo ih teškom mukom sastavili i postavili na istaknuto mesto što znači da ostaju na tom mestu i ne diraju se, samo im se sa daljine možete diviti.

Odlična stvar kod ove puzzle jeste što sa njom možete da kompletirate ceo Hogwarts dvorac jer se ova puzzla nadovezuje na set Velike Dvorane i Tornja sa satom. Ove 3 celine spojeno predstavljaju najjaču školu čarobnjaštva i veštičarenja.

Harry Potter 3D Puzzle Hogwarts Astronomy Tower

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber