Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
5990 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley
  • Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley
  • Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley
  • Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley

Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley

Originalan Harry Potter proizvod, puzzle od 450 komada, odličan poklon za sve ljubitelje malog čarobnjaka.

  • Šifra: 3D224961
  • originalne kvalitetne Harry Potter puzzle
  • Diagon Aleja
  • 450 komada puzzli
  • 3D modeli puzzli pozadina obložena sunđerom
  • kvalitetno pakovanje za višekratnu upotrebu
  • dimenzije sastavljene puzzle cca 55 x 20 x 22 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Dostupne vrste:

Ocena 3.17 6

Rejting:

Ocena 3.17 od 5 na ukupno 6 glasova.

Podeli:

Opis:

Za sve one koji vole izazove, koji se ne boje da izvade naočari i lupe i pažljivo slažu 1 po 1 puzzlu i osećaju ushićenje pa ne idu u krevet dok se ne završi slika - svima vama predlažemo da ovu sliku slažete do duboko u noći, okruženi svetlom i čuvate se Dementora koji vire iz mraka i čekaju da vas ščepaju kada ugasite svetlo. Ništa bolje od nekoliko noćnih mora indukovanih kvalitetnim Harry Potter puzzlama. 

Postupak sastavljanja je veoma jednostavan: trebate naći 2 dela puzli koje po obliku i šari idu jedna uz drugu i počnete sa slaganjem, naša preporuka je da krenete od ivica, pa ka unutra. Na kraju postavljate 3D figurice ulične rasvete i dimnjaka koje ste dobili u paketu i uživate u svojoj kreaciji!

Sa sastavljenom puzlom imaćete prilike u mislima prošetati kraj prodavnice Madam Aljkušine odore za sve prilike (Madam Malkin's Robes for All Occasions) to vam je prva radja sa leve strane sa duplim ljubičastim vratima između kojih se nalazi izlog. Zatim ide čuveni Olivanders gde svi čarobnjaci nabavljaju svoje čarobne štapiće, on ima toliko na zalihama kao naši obućari kada im ljudi ne pokupe obuću sa popravke, da na kraju je morao da se preseli na drugi sprat. Posle njega vidimo radnju u kojoj svi nabavljanju kvalitetnu opremu za Quidditch i odmah do nje mesto odakle smo dobili našu ljubimicu Hedvigu -  Ijlopova prodavnica sova odnosno Eeylops Owl Emporium. I brližimo se kraju ove strane Diagon Aleje, gde se nalazi poznata knjižara Flourish and Blotts gde svi učenici nabavljaju svoje knjige, a na samom kraju se nalazi naša omljena radnja Weasleys' Wizard Wheezes - radnja koju su Weasley blizanci otvorili da bi mogli svetu ponuditi malo zabave i zafrkancija - za sve prilike.

Pozadina ove aleje nije toliko impresivna, tačnije pozadina ovih radnji je izlepljena WANTED posterima na kojima se pojavljuje Sirius, a to nas malo vraća u prošlost i deprimira, no tako je to u čarobnjačkom svetu, magija nikada ne zaboravlja i treba se baš pomučiiti da izvedeš istinu na videlo i ispraviš ono što je pogrešno.

hHarry Potter 3D Puzzle Diagon Alley

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: