Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
400 RSD InStock 2024-12-31
  • Duda Privezak
  • Duda Privezak
  • Duda Privezak
  • Duda Privezak

Duda Privezak

Duda privezak nije samo korisna za držanje ključeva na okupu već može biti i umirujuća igračka koja će vas instant smiriti.

  • Šifra: K426691
  • privezak antistres duda
  • meka, stiskabilna i božanstvena
  • prečnik 5.5 cm
  • nije preporučljivo stavljati u usta

CENA:

400,00 din

Na lageru.

Dostupne vrste:

Ocena 3.88 8

Rejting:

Ocena 3.88 od 5 na ukupno 8 glasova.

Podeli:

Opis:

Mi muškarci često ne shvatamo stvari. Žene i sve u vezi žena su oduvek je bilo na vrhu te liste. Uzmimo za primer,  sasvim slučajnim odabirom, ženski dekolte.

Žene su više nego svesne kakav uticaj na muškarca imaju dekoltei. Ne moraju biti previše otkrivajući, već taman takvi, koliko je potrebno da zagolicaju mušku maštu, što moramo priznati nije ni malo težak zadatak.

Muškarci ih obožavaju ali se u isto vreme u društvu ženskog dekoltea osećaju nelagodno. To je zato jer, iako je dekolte tu zbog njih, nekulturno je i prostački pogledati direktno u ženski dekolte.

U situacijama u kojim je dekolte prisutan, mi muški se trudimo da gledamo ženu prvo u oči, dok smo svo to vreme savršeno svesni šta se ispod tih očiju nalazi. Takođe smo svesni koliko negativnih poena nosi jedan nesuptilni pogled prema dole.

Zato nam ne preostaje ništa nego da strpljivo čekamo i lovimo trenutke, deliće sekunde, u kojima možemo baciti pogled na ono što nam celo veče odvraća pažnju.

Žene to znaju, nemojte ni na trenutak misliti da one toga nisu svesne. One su to i izmislile. Njihov periferni vid i moć uočavanja detalja je daleko bolji nego što mi muškarci pretpostavljamo. One znaju tačno kada i koliko puta smo očima škljocnuli prema bilo kom delu njihovog tela.

I to njima ne smeta. Žene vole kada su predmet muške pažnje. Važno je samo da ne budemo uhvaćeni kako direktno i bez stida gledamo, jer u tom slučaju one moraju da reaguju i da nam daju do znanja da smo nepristojni i da taj dekolte nije zato da bi mi parili naše oči kao najnekulturniji prostaci, već zato jer one vole dekolte-e, zbog sebe. Nama muškarcima razlog nije ni bitan. Bitno da postoji.

I kakve veze ima ženski dekolte sa priveskom za ključeve u obliku dude? Pa sa ovim priveskom nema neprijatnosti jer sve odmah otkriva. Ista im je osnova. Srž.

Bonus: Ja bih dekolte opisao kao kinder jaje za muškarce. Spolja prelepo upakovano i primamljivo, a unutra iznenađenje. 

antistres duda privezak za ključeve

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

- Tip proizvoda: Privezak za ključeve

- Materijal: metal, silikon

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:



Odlična duda :) Jedina zamerka je spora isporuka i loša komunikacija Dexpressa - rečeno nam je da potraje i po 10 dana i treba da smo srećni što su isporučili za 4. U tom slučaju možete da šaljete i običnom poštom, jeftinije je.


Predusretljivi i tacni!!! Sve pohvale????????????????????????

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

400,00 din