Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
990 RSD InStock 2024-12-31

Dinosaurus T-Rex Termo Šolja

Šolja sa termalnim efektom pokazuje dinosaurusa T-Rex u birbenom položaju, a sipanjem vrele tečnosti pretvara se u skelet.

  • Šifra: 3L226275
  • šolja sa termo efektom
  • U izvornom stanju štampa T-Rexa
  • Dodavanjem proključale tečnosti pojavljuje se skelet
  • Isključivo ručno pranje
  • Ne koristiti u mikrotalasnoj
  • Materijal keramika
  • Kapacitet 300 ml
  • Dimenzija 9,3 x 10,5 x 8 cm

CENA:

990,00 din

Ocena 4 1

Opis:

Ova šolja, na svoj neki način, projektuje našu crnu sudbinu. Ukoliko ne prestanemo sa zagađivanjem planete i njenim pregrejavanjem usled izduvnih gasova, čeka nas ista sudbina kao T-Rex-a, vrelina će nas sve pretvoriti u skelete.

Opšte prihvaćena teorija o izumiranju dinosaurusa jeste neka kataklizmična pojava koja je dovela do izgladnivanje - najverovatnije je to asteroid koji je udario u zemlju i podigao prašinu u atmosferu usled čega je Zemlja zašla u ledeno doba kada nisu mogli da prodru sunčevi zraci do njene površine, a velike životinje su prve krenule odumirati, za njima i biljke. Ovo se zesilo u Mezozoik eri pre 66 miliona godina. Nakon ledenog doba sledi period rapidnog zagrevanja Zemlje i uništenja ostalih vrsta dinosaurusa, uglavnom ptica.

Zemlja je prolazila kroz mnoge promene nakon udara kobnog asteroida koji je uništio 75% živog sveta. Pored cunamija, vulkanskih aktivnosti, zagađenja atmosfere i zemljotresa, krenulo je i pomeranje tektonskih ploča, te su se kopnene mase polako razdvajale i oblikovale u kontinenta kakva znamo danas. Da nije bilo tog asteroida, naučnici veruju da bi neke od krupnijih životinja i preživele do današnjeg dana, kao što su Triceratops i T-rex, tačnije neki potomak ovih životinja bi bio prisutan u našim životima. Mi bismo svakako našli neki način da se pobrinemo za izumiranje ovih vrsta, tako da nas ta moguća sudbina ne plaši ni najmanje. Ali smo zahvalni da smo umesto gmizavih životinja dobili većinom neke slatke krznene lopte sa fantastičnim šarama i prelepog izgleda.

 

Dinosaurus T-Rex Termo solja

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: ŠOLJE

- Materijal: keramika

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

990,00 din