Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
7900 RSD InStock 2024-12-31
  • Cocktail Tree Stalak
  • Cocktail Tree Stalak
  • Cocktail Tree Stalak
  • Cocktail Tree Stalak

Cocktail Tree Stalak

Stalak za vaše oiljenje čaše za koktele, vino ili šampanjac. Elegantna prezentacija pića na svakog zabavi.

  • Šifra: 1D526461
  • stalak na tri nivoa
  • držač za 12 čaša
  • sastavlja se iz 8 delova
  • može da bude i na 1 ili 2 nivoa
  • pogodna za vinske, koktel i šampanjac čaše
  • materijal čelik sa praškastim premazom
  • visina 55 cm
  • širina 34 cm

CENA:

7.900,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

U današnje vreme prezentacija je sve. Bitno je kako izgledate, kako vam izgleda dom, kako vam izgleda sto na radnom mestu, piće koje pijete, hrana koju jedete i da li je taj dezert na zadovoljavajući način ukrašen. Skoro da je sramota da nešto nije na svom mestu, estetski drugačije u odnosu na društveno prihvaćene norme, ukoliko ima previše nereda u sobi ili u kuhinji... Međutim, iza zatvorenih vrata u većini domova vlada haos koji se manično sprema kada se očekuju neki gosti. Bez obzira koji je vaš izgovor, svaki je podjednako validan: radila sam ceo dan i nisam stigla oprati sudove, deca su bila u kući celo popodne i napravila haos, morao sam na službeni put i sačekao me nered kada sam se vratio, imala sam da učim i nije mi se spremalo, morala sam da odmorim danas jer sam preumorna. Da, bez obzira koji je razlog za vaš nered, bitno je da znate da niste sami, da je u redu da vam je ponekada nered u kući, da je svima potreban odmor i da nikome ne ide glatko i sve potaman.

Za one prilike kada ste spremni da se potrudite i pripremite neku čast za svoje prijatelje i porodicu, da li je u pitanju neka godišnjica, rođendan, svečani događaj ili prosto druženje, slobodno se oslonite na nas da vam pomognemo da maksimalno iskoristite i ono malo prostora sa kojim raspolažete, a da opet vaša prezentacija obara sa nogu.

Tako ćete sa ovim stalkom koji se grana kao drvo na veoma efektivan način da izložite bilo koje piće koje se služi u čašama sa tankom "nožicom". Na primer: vinske čaše, čaše za šampanjac, koktel (odnosno martini) čaše i slično. Elegantno i efikasno, ne zauzima puno mesta u svakodnevnom životu jer se rasklapa u potpunosti i vrlo lako se sastavlja sa uvrtanjem delova šipki. Osim što se ovaj stalak koristi na tri sprata, ukoliko vam prilika drugačije zahteva, možete uvrteti samo dva ili jedan sprat, što bi značilo da biste imali 8 ili samo 4 čaše za posluženje, ali to sve zavisi od društva. Stalak na svom vrhu ima prsten, tako da je lako prenosiv, napravljen od čelika što mu daje stabilnost i čvrstoću, a prefarban je praškastim premazom u crnoj boji koji ga štiti od oštećenja i daje elegantan izgled.

 

Cocktail Tree Stalak

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: Držač za čaše

- Materijal: metal

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

7.900,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..