0
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Korpa

Vaša korpa je trenutno prazna.

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
  • Bottle Lock
  • Bottle Lock
  • Bottle Lock

Bottle Lock

  • Šifra: 6D2950
  • Dostupan na lageru: Da
  • katanac za flašu od nerđajućeg čelika
  • čuvar dedine rakije
  • neka Vaše piće bude samo Vaše
  • uputstvo za nameštanje kombinacije na engleskom

CENA:

2.350,00 din

Rejting:

Ocena 4.33 od 5 na ukupno 6 glasova.
Katanac za zaključavanje flaše od nerđajućeg čelika + Uputstvo za nameštanje kombinacije na engleskom. Poklon za alkoholičare.

Opis:

Mi u Pokloni.com se ne smatramo za paranoične osobe, nismo u fazonu teorija zavere i sličnog, ali smo svi mi doživeli barem po jedno drinkersko iskustvo, da kada udjemo u bar, u našoj omiljenoj flaši, ima manje nego što smo mislili. Pa onda kreće razmišljanje, jesam prošli put bio toliko pijan da se ne sećam dobro, ili neko tajno noću ulazi u bar i nateže iz flashe. Pa onda kreću medjusobrni čudni pogledi, pa čudni razgovori…i tako u nedogled.

Kako razne poruke na flašama poput : “Ne diraj” , “Špiritus” ,“Kumu za svadbu” “Baba Stanislavi za obloge”, obično nešto ne urode plodom, a ukopavanje po dvorištu ostavlja na desetine rupa prilikom traganja za istom, ostalo je pronaći alternativno rešenje.

Dodali smo u našu ponudu artikal koji se zove “Bottle Lock” ili u prevodu “Katanče za flashu”. Funkcioniše na jednostavnom principu sličnom kao kod onih retro katanaca za bicikl, sa 4 cifre koje su dobitna kombinacija.  Da bi neko rešio 9999 kombinacija potrebna mu je jaka volja (čitaj kriza) i jako puno vremena, pa predpostavljamo da će i oni najuporniji odustati.

Postavljanje je veoma jednostavno: staviti Bottle Lock na vrh flashe, prostaviti četiri cifre koje ćemo zapamtiti kada mi budemo krizirali za alkoholom, promešati postavljene brojeve, opustiti se i uživati znajući da je naše piće bezbrižno od drugih. Aktiviranje katanca, tj zaključavanje će proširiti Bottle lock, tako da će se uhvatiti za flashu, i niko osim vas neće moći da otvori vaše čedo.

OK postoji mogućnost, da je nekome toliko stalo, da razbije flašu pa da cedi sebi sa tepiha, ali u svim ostalim slučajevima vaša flaša je osigurana ovom bezbednosnom merom. Ukoliko ste u bezobraznom fazonu, možete je postaviti i nekome drugome na flašu, i uživati u njegovim frustracijama.

Ovo je najelegantnije rešenje da sačuvate svoju omiljenu flašu pića, istina u našem slučaju se pokazalo da i pored katanca na flaši rakije Tavankustke kajsijevače iz 2000 ima manje nego što smo očekivali, pa svi svi pogledi bili upereni u mene koji sam znaš šifru za katanac.

katanac za flaše

 

Tagovi:

Pitanja i odgovori:

CrazyGinger - 23/06/2018

Da li je ovime moguće zaključati plastičnu flašu...?

Pokloni.com 23/06/2018

Nismo probali...

Pošalji pitanje ili komentar

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

2.350 ,00 din