Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
624 RSD OutOfStock 2024-12-31

Bela Na Tačke Šolja 350 ml

Velika bela šolja išarana plavim tačkicama za ljubitelje velikih doza čajeva i kafe.

 • Šifra: 4L426345
 • Velika kvalitetna šolja
 • Bela sa plavim flekicama
 • Reljefne površine
 • U setu metalna kašikica
 • Isključivo ručno pranje
 • Ne može u mikrotalasnu
 • Materijal keramika i metal
 • Zapremina šolje 350 ml
 • Dužina kašičice 16 cm
 • Dimenzije šolje 8 x 10,1 x 14,5 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 3.00 2

Opis:

Kao velikim ljubiteljima kafe, nama se čaj pije samo u slučaju kada smo bolesni. Okruženi smo ljudima koji uživaju u čaju kao da je bogovsko piće, a nama opet prija samo onaj crni napitak koji svojom bojom odgovara boji naše duše. Čaj se koristi od davnina, hiljadama godina, a potiče iz jednog malog dela Kine gde je izvorna biljka čaja počela da raste. U današnje doba se proizvode i napici koji nose ime "čaj" ili "biljni čaj" koji ne moraju da sadrže lišće originalnog čaja već razne druge biljke, voće ili orašaste plodove, čak i koru određenog drveta. U nekim zemljama se pije čaj sa mlekom, kao što je Engleska, a drugim se pije nezaslađen čaj kao što je Turska, koja ujedno ima stanovništvo koje najviše čaja popije po glavi stanovnika. Tu se zapitamo: "A šta je sa 'turskom' kafom?". Pala u zaborav po otkriću ovog drugog kofeinskog napitka.

Velike šolje su stvorene za ispijanje čaja. Bez obzira da li pijete hladan ili vreo, sladak ili nezaslađen, čist ili sa mlekom, pravljen u šerpici, preliven vrelom vodom, instant verziju ili kuvan u samovaru, šolja za čaj treba svima, pa makar je koristili za kafu. Jedino bogohuljenje rade ljudi koji iz šolja piju čistu vodu, njima se ne može verovati ako su spremni na takve grozote i mi se klonimo takvih. 

Bela šolja reljefne površine koja je ukrašena sitnim plavim tačkicama, tačnije "poprskana" plavom bojom, je savršena za ljubitelje ispijanja pića u većim količinama. Jedinstveni izgled ove šolje poizlazi iz ukrašene površine oblim udubljenjima dajući joj vrlo moderan izgled. Okrugla "uškica" lepo "leži" u šaci, a dno šolje nije tretirano te neće klizati po površini. Dolazi u ukrasnoj transportnoj ambalaži, kojoj nije potrebno dodatno pakovanje ako nameravate nekome pokloniti ovu šolju. 

 

Bela Na Tacke solja 350 ml

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

Rejting:

Ocena 3.00 od 5 na ukupno 2 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber