Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Poklon za Dečka predlozi

Nama ženama je mnogo teže pronaći dobar poklon za dečka ili muškarca. Muškarci uvek mogu otići u cvećaru ili kupiti neku dobru bombonjeru ili čokoladu, što baš i nije fer.
Mi žene, po mom mišljenju, ulažemo više truda i misli(možda i previše) kako bi sa poklonom pogodile u centar.

Naravno da zavisi od muškarca, ali ja savetujem da nikako ne kupujete poklon muškarcu na osnovu onoga što vi mislite da mu treba. Bolje je da razmislite i pronađete nešto što on ŽELI, bez obzira na upotrebnu vrednost.

Ukoliko je pušač, dobar zippo upaljač je prava stvar. Neki dobar novčanik kao ovaj naš BMF Novčanik...
Neka muška zezalica, koja će se Vama činiti dečija, njemu će biti odlična za pokazivanje prijateljima.

Ja i prijateljice smo napravile malu anketu među našim muškarcima i došle smo do odgovora da su najgori pokloni za muškarca( iako oni to neće priznati kada im poklanjate) odevni predmeti, džemperi, čarape, gaće, šalovi, kape.... Možda poneki budu čak i zadovoljni, ali to su pokloni koje im njihova mama poklanja, mi ipak treba da budemo maštovitije.

Večera, sveće, sexy donji veš(i vi u njemu), masaža su uvek dobar i orginalan poklon za svakog muškarca.


Mi smo te koje smo romantične i često muškarcima poklanjamo stvari koje su nama romantične i lepe.
Bilo kakvi pokloni u obliku srca i pokloni koji simbolizuju Vašu vezu,ne dolaze u obzir jer nije ideja u tome da ga poklonom podsetite koliko se volite već je poenta da poklon bude samo za njega.

Osim prilično dobrih poklona za muškarce koje možete pronaći ovde, uvek mu, u nuždi, možete pokloniti karte za neku utakmicu, gajbu omiljenog piva ili mu pripremiti omiljeno jelo i prirediti striptiz.
Stomak napunjen i strasti utoljene, toliko je prosto.