Korpa 1 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
1

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Poklon za Božić - Ideje

Najzad stižu novogodišnji i božićni praznici. Mi u Pokloni.com ih čekamo cele godine, kao i većina shopova koja prodaje poklone. Decembra meseca treba da se isplate sve one neprespavane noći u kafani, mukotrpno pečenje silnih roštilja i sačeva, i ono nešto malo rada.

Šta Vam možemo ponuditi ovog božića?
Sve zavisi kome poklanjate i mi ćemo Vam predložiti šta.

Najbolji božićni poklon za bebu ili bebana koji mi imamo je cucla sa brkovima u tri varijante i ceo asortiman poklona za decu koja stižu sa B oblaka.
Kao poklon za sportiste smo spremili super gizmo zvani powerball, koji uz zabavu pruža vrhunski trening ruku i ramena. Na suprot poklonima za sportske tipove, tu su i drinkerski pokloni koji će zadovoljiti i najcrvenije u licu.

Za prijatelje i poznanike koji uvek kasne spremili smo armiju nesvakidašnjih satova. Pošto se navike teško menjaju, barem im poklonimo lude satove da uvek imaju dobar izgovor.

I najvažniji pokloni koje ni slučajno ne smemo zaboraviti za naše lepše polovine. To su romantični božićni pokloni, a izdvajamo ćebe za obući - da ih greje u hladnim noćima dok ste vi(i mi) u kafani.

pokloni za praznike