Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Neke Ideje za poklon

Pronaći dobru i originalnu ideju za poklon je dosta teško, pogotovo u Srbiji. U razvijenim zemljama poklon ekonomija je dostigla takav nivo, da skoro svaka ideja za poklon pronalazi kupca ili korisnika. U Americi je posebno izražena manija pronalazača i mogućnost ostvarivanja snova i bogatstva jednim jednostavnim ali orginalnim pronalaskom.
Potrebna Vam je samo dobra ideja i ceo svet može biti Vaš.

Mi smo na netu pronašli neke takve ideje za poklone, koje su nesvakidašnje, smešne, korisne i otkačene.
Recimo dobra ideja je, ako se slučajno nađete na Novom Zelandu, da sa devojkom ili društvom odete u bioskop, lepo se zavalite u bazen sa toplom vodom, pijete šampanjac i uživate u najnovijem filmu. 
Svoje piće u prirodi možete rashladiti u prenosivom frižideru koji izgleda kao oni za transport ljudskih organa za transplantaciju.
Interesantna je i ogrlica u obliku oblaka i kišnih kapi - dragulja.  Urnebesan je zmaj sa slikom isusa, koji verovatno pruža osećaj blizine sa bogom, onom ko ga pušta.
Nova stvar je i vozilo za jednu osobu poput skutera, koji na sebi ima gusenice i može da se vozi po svim mogućim terenima. A ako nemate 3,500 dolara za vozilo, dobra ideja je i torba koja je napravljna da izgleda kao lego kockica.

ideje za poklon