Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
3600 RSD InStock 2024-12-31
  • Velika Ležaljka Na Naduvavanje
  • Velika Ležaljka Na Naduvavanje
  • Velika Ležaljka Na Naduvavanje
  • Velika Ležaljka Na Naduvavanje

Velika Ležaljka Na Naduvavanje

Savršeno za dvoje koji vole da se izležavaju i sunčaju u vodi, a ne žele da gube vreme na naduvavanje velikog dušeka.

  • Šifra: 6L126460
  • jedan dušek ležaljka za dvoje
  • naduvava se dahom
  • između dva jastuka se nalazi mreža
  • napravljen od PVC-a i poliestera
  • nosivost do 180 kg
  • dimezije 138 x 130 cm

CENA:

3.600,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..

Ocena 4.50 2

Rejting:

Ocena 4.50 od 5 na ukupno 2 glasova.

Podeli:

Opis:

Život je lepši kada se dani dele, kada svoje vreme podelite sa nekim onda to vreme brže i slađe prođe. Tako mi u kancelariji svaki svoj radni dan delimo sa još 10 kolega i dok dođeš na posao već treba da kreneš kući, ni kafu ne stigneš da popiješ, vreme samo proleti. Osim deljenja vremena mi delimo i čaše, šolje, slatkiše, doručak, razmenjujemo razne kućne aparate, pozajmljujemo alate za uređenje bašti i sve u svemu funkcionišemo kao jedna velika porodica. Kao i u svakoj drugoj porodici, kada dođe vreme da se planira letovanje onda svi imaju različite planove i ideje, neki žele na planinu, drugi u banju, treći ne znaju šta će, četvrti nigde ne idu, peti i šesti se svađaju da li je boja destinacija Crna Gora ili Grčka i tako dalje. Ono što je sigurno jeste da nećemo u skorije vreme ići na kolektivni godišnji ili barem nećemo svi zajedno, kao porodica, ići na istu destinaciju jer se nećemo moći složiti.

Međutim, za sve nas, članove neke porodice, koje i dalje drma plamen strasti i romansa tinja u nama, ova ležaljka za dvoje je upravo ono što će nas staviti na listu omiljenih muževa kod naše drage. Ne da tvrdimo da je imala više muževa, već kad bi upoređivala sve muževe na svetu, mi bismo bili prvi izbor, shvatate šta hoću da kažem...

Dakle, ležaljka, odnosno dušek, odnosno hibrid iliti "love child" ova dva proizvoda gde imate više prednosti nego kod dijamantskog prstena. Osim što vam je potrebno svega nekoliko "pafova" i sekundi (maksimalno 5 minuta) da naduvate dušek za glavu i noge, lako se skladišti i konačno ove godine neće morati ostaviti dušek na kraju letovanje jer vam je previše komplikovano da ga donosite nazad. Između dva naduvana dela dušeka se nalazi snažna mreža, kao one koje se kače između drva i koriste kao ležaljka, tako i ovde i na njoj ležite, prskate se vodom, mlatarate stopalima po vodi, dobijate bojicu i rashlađujete se u isto vreme. A najbolje od svega je što možete svojoj dragoj reći: "Upecao sam u svoju mrežu najbolju ribu na plaži", pa vi vidite dokle ćete stići sa takvim komplimentom.

 

 

Velika Lezaljka Na Naduvavanje

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

3.600,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..