Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
0 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Štap Sa Zvonom

Štap Sa Zvonom

Drveni štap sa zvonom kao šaljivi poklon za penzionere i one koji idu u penziju

  • Šifra: 12227
  • Jedan drveni štap sa zvonom i držačem za limenke ili flaše
  • Odličan kao update za stari dedin štap
  • Dužina štapa 90 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Želeli mi to da priznamo ili ne, svi ćemo omatoriti(ako budemo imali sreće) i postati deo velike grupe građana pod nazivom PENZIONERI.  Niko od mladih na nas neće obraćati pažnju, niti nam ponuditi svoje mesto u autobusu. Jedva će čekati da pobegnu od nas kada budemo želeli malo da im objasnimo kako je bilo kada smo mi bili mladi i kakva je današnja omladina.  I tako dok čekamo u redu u banci za penziju, desiće se da uspemo da se setimo da je našem drugaru penzioneru rođendan i kako bi bilo lepo da mu kupimo neki poklon.  Šta i gde kupiti za poklon nekom penzioneru?

E tu uskačemo mi. Pošto su penzioneri jedni od retkih koji imaju redovna primanja, mogli bi da se obrušimo na njih u stilu lešinara i nabavimo poklone koji će oni kupovati i poklanjati jedan drugome.Zato smo brže bolje nabavili ultimativno penzionerski gedžet– Štap sa zvonom.

Sada svaki penzioner može da obavesti okolinu o svom prisustvu i stanju duha. Kada je besan na državu – može da zvoni sa zvonom. Kada je ljut na omladinu – može da zvoni sa zvonom. Kada ga iznerviraju visoke cene – može da zvoni sa zvonom. Kada je sretan – može da zvoni sa zvonom...

Ako vozači u saobraćaju imaju sirenu kao sredstvo za ispuštanje nagomilanog besa, što penzioneri ne bi imali zvonce.  Tu je i držač za pivo(ko ima zdravu jetru) ili vodu.

drveni štap sa zvonom

 

Tagovi:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: