Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
450 RSD InStock 2024-12-31
  • Solarni Srednji Prst
  • Solarni Srednji Prst
  • Solarni Srednji Prst

Solarni Srednji Prst

Plešući srednji prst koji radi na solarnu energiju i pozdravlja svakog ko ga ugleda.

  • Šifra: 6L226448
  • šaka kojoj se srednji prst pomera
  • napaja se solarno
  • smiruje i opušta
  • samolepljiva donja strana
  • baterije nisu potrebne
  • dimenzije 10 x 5,1 x 6 cm

CENA:

450,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Petak posle posla, moram da svratim do centra grada u banku i imam još neke papire da odnesem knjigovođi, posle toga do pekara i pravo kući. Distanca grada je srazmerna broju budala koji se pojavljuju - što si bliži centru to je više majmuna koji voze kao da im je u guzici super pogon koji ih tera da voze kao sumanuti. Čak ni ne mislimo na one specijalce koji nisu čuli za žmigavac kao što su vozači BMW-a, Audi-a i dragi građani iz okolnih mesta koji su poznati po tome da vole da sakriju svoju rutu i voze se mističnim putevima. Ovde mislimo i na one u malim kolima koja su punoletstvo navršila čak i u Americi, pa se ubacuju u saobraćaj, pretiču u jednosmernim ulicama i izleću u kružnim tokovima kao da smo svi samo njih čekali da nam se priključe.

Ima i normalnih vozača - to su uglavnom oni koji su se parkirali i čekaju da jurnjava popodnevnog špica popusti da bi mogli bezbedno da se vrate svojim kućama i otpočnu vikend. Kako dođe 16h petkom tako se svi sjate na ulice i voze kao neslani kao da će im vikend pobeći ukoliko u roku od 0,03 sekunde ne stignu na crveno na semaforu. A nemojte ni da krenem o biciklistima da pričam jer se tu baš iznerviramo - to vozi kao da je steklo imunite na život i sa pešačkog preleće na glavni put, skreće ispred vozila bez ispužene ruke, vozi 20 km/h u zoni 50 km/h, a posebno voli da se uglavi između dve trake kola i bude prvi koji krene na žuto, ali krene tako da usporava saobraćaj pa svi gmilimo iza njega jer se njemu ne žuri, izašao je iz doma da nas zafrkava.

A mi se vozamo li vozamo, parkinga nigde, naravno, pa stanemo u teću zonu, pešačimo do prve i vraćamo se da bi se parkirali u drugu zonu i otišli kod knjigovođe koji ima predviđena besplatna parking mesta koja su uvek zauzeta. Za sve naše drage, sulude vozače i one koji vole da nam trube da ubrzamo dok vozimo 55 km/h u zoni 50 km/h - od sad samo usporavamo na dozvoljeno ograničenje 50 km/h jer ste bili nezadovoljni sa dodatnih 5 km/h, pa sad ne doijate ništa od nas i još vam se sa zadnje strane naših kola veseli naš Solarni drugar Srednji Prst.

Srednji prst je tu da aktivno štiti vašu vozačku nezavisnost tako što će svima pokazivati šta vi mislite dok se vi koncenctrišete na tekući saobraćaj. On će plesati i plesati i plesati sve dok ima sunca.

Ne samo da je odličan kompanjon u vožnji, već je savršen i za izloge u radnjama kada je potrebno da odete na kratku pauzu i postavite vašeg čuvara u izlog pored zaključanih vrata na kojima piše "odmah dolazim", a prstenko se ljulja li ljulja.

 

Solarni Srednji Prst

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Materijal: plastika

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

450,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat za izračunavamo..