Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
550 RSD InStock 2024-12-31
  • Šaljivi Znak Upozorenja
  • Šaljivi Znak Upozorenja
  • Šaljivi Znak Upozorenja
  • Šaljivi Znak Upozorenja

Šaljivi Znak Upozorenja

Savršen poklon za sve kojima nedostaje još onih 5 minuta.

  • Šifra: 6L226252
  • šaljivi znak upozorenja
  • dvostrani A stender
  • sa dve upozoravajuće poruke
  • napravljen od plastike
  • dimenzija sklopljenog 24 x 11.5 cm

CENA:

550,00 din

Na lageru.

Dostupne vrste:

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Neke statistike nam govore da je muškarcima u proseku, za malu nuždu, potrebno oko minut, dok žene u toaletu za istu radnju potroše duplo više vremena. Ukoliko se udubimo u ovu zanimljivu statistiku i razmislimo o mogućim razlozima iza ove velike razlike, dolazimo do zaključka da je ženama potrebno više vremena za skidanje i oblačenje, gledanje u ogledalo, popravljanje šminke i verovatno temeljnije pranje ruku.

Ali kada je u pitanju akcija broj 2, stvari su totalno drugačije. Muškarcima u proseku treba oko 14 minuta za broj 2, dok ženama, u proseku, za istu stvar treba tek oko 7 minuta provedenog vremena u toaletu.

Koliko god bismo želeli, da vam pružimo neko neviđeno otkriće o tome zašto muškarci često imaju najduže boravke u WC-u, istina je verovatno ono što ste već naslutili: Oni odlaze u WC kako bi dobili malo vremena za sebe.

Kupatilo predstavlja privatno utočište - prostor sa zaključanim vratima, i muškarcima je zgodno da taj proctor koriste u trenucima (emocionalne) potrebe. Drugim rečima, objašnjenje za ovaj fenomen je, na kraju krajeva, psihološko.

Što ne znači da sa muškarcima nešto nije u redu. Stručnjaci nam kažu da nema ničeg suštinski lošeg u zadržavanju u kupatilu kada vam je potrebno malo vremena za sebe. Svi mi imamo potrebu i zaslužujemo malu pauzu da pregrupišemo ili opustimo misli, i ponekad je kupatilo najpraktičnije mesto za zadovoljenje te potrebe.

Ovaj znak je dobra fora kao poklon svima koji provode dugo vremena u toaletu. Sudeći po statistici, žene će ga verovatno kupovati najviše za svoje muževe, mada nije ni loš poklon za prijatelja koji je poznat po svojim dugim seansama na wc šolji.

Znak upozoranja DO NOT DISTURB POO IN PROGRESS

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

550,00 din