Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
14500 RSD InStock 2024-12-31
  • Ring Light Moon Lampa
  • Ring Light Moon Lampa
  • Ring Light Moon Lampa
  • Ring Light Moon Lampa

Ring Light Moon Lampa

Jedna inovativna lampa koja je dizajnirana da bude jednostavna ali ipak posebna.

  • Šifra: 3D026682
  • stona lampa modernog dizajna
  • odličan dodatak za bilo koji enterijer.
  • materijal plastika, magneti
  • svetlo se uključuje blagim pritiskom na mesec
  • svetli u 6 boja
  • prečnik meseca 4 cm
  • dimenzija 25 x 25 cm

CENA:

14.500,00 din

Na lageru.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Predstavljamo vam inovativnu stonu lampu koja će uneti čaroliju svetla i futurističkog dizajna u vaš prostor. Ova jedinstvena lampa nije samo izvor svetla već i umetničko remek-delo koje će fascinirati svakoga.

Circlo - The Flying Switch Table Lamp je prva stona lampa sa lebdećim prekidačem, mali lebdeći mesec je ustvari prekidač sa kojim se uključuje i menja boja svetla. 

Postupak za postavljanje lampe u odgovarajući položaj je pomalo pipav i zahteva strpljenje, ali jednom kada uspete nećete imati više poteškoća. Postavite lampu na ravnu površinu i uključite u struju. Mesec ima obeleženu belu donju stranu sa koje se nalazi magnet i taj deo ćete okrenuti tako da gleda na postolje lampe. Postolje se mora nalaziti na ravnoj površini, pošto vam se može desiti da se mesec "zakuca" za postolje, morate biti pažljivi. Mesec držite u vazduhu sa obe ruke iznad postolja, po njegovoj sredini. Polako spustite mesec i osetićete magnete da vuku i guraju mesec u određenim smerovima. Potrebno je naći onu zlatnu sredinu (što bi rekli) gde imate osećaj da mesec više ne vuče ni na jednu stranu već "obitava" u jednom mestu, što bi značilo da je "spremna". Mesec će vam se nalaziti na otprilike 2 cm visine od postolja. 
Lampa se uključuje blagim pritiskom prstima na mesec kao da želite da ga gurnete ka dole, na isti ovaj način se menjaju i boje svetla.

Ova moderna lampa je dizajnirana da bude jednostavna, ali ipak posebana. Njena kružna forma i moderni dizajn čine je odličnim dodatkom za bilo koji enterijer, ona je više od lampe - ona je mala umetnost.

Unesite budućnost u svoj dom sa ovom jedinstvenom lampom koja će zasigurno inspirisati sve prisutne na razgovor i oduševiti svakoga ko je vidi. Neka Circlo unese svetlost i inovaciju u vaš životni prostor.

Napomena: Pazite da se proizvod ne postavi u neposrednoj blizini metalnih predmeta koji mogu da ometaju rad magnetnog polja ili oštete uređaj. Ne držati u prostorijama sa visokim procentom vlage. Proizvod držati najmanje 20 cm udaljeno od drugih uređaja kao što su kompjuteri, mobilni telefoni, fotoaparati i kamere, bankovnih kartica.

Osobe koje imaju srčana oboljenja i pejsmejkere bi trebale da izbegavaju blizinu ovog proizvoda.

 

Moderna levitirajuća lampa

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

- Tip proizvoda: stona lampa

- Materijal: plastika

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

14.500,00 din