Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
800 RSD InStock 2024-12-31

Pečat Za Vosak - Roza

Odličan je poklon nekome ko voli da piskara, ko ima lep rukopis ili se bavi nekim vidom pisane ili crtane umetnosti.

  • Šifra: 3D524642
  • Ekskluzivan set za pečatiranje
  • Savršeno za oldschool slanje pisama
  • 2 voska i pečat
  • Beli i rozi vosak
  • Materijal metal, vosak, drvo
  • Prečnik pečata 2,5 cm
  • Dimenzije kutije 13 x 8,5 x 3,4 cm

CENA: 1.000,00 din

800,00 din

Dostupne vrste:

Ocena 3.87 31

Opis:

Koliko puta ste sebe uhvatili da gledate kako neko topi i izliva vosak na kovertu, a zatim utiskuje neki pečat koji ostavlja zadovoljavajući trag u vosku i ponovo sve iz početka. Naravno da su mlađe generacije upućenije u ovu tematiku od onih starijih, ukoliko niste živeli u srednjem veku verovatnoća da ste se susreli sa pečatom za pisma je veoma veoma mala, osim ako niste imali susret sa poreskom inspekcijom i dobili pečat na vrata vašeg biznisa jer je konobar zaboravio izdati jedan račun. No da se vratimo na veselije teme, sada kada su Istagram i TikTok videi uzeli maha i mlade dame i devojke koriste svoje umeće lepog pisanja da zadovolje poglede nas radoznalaca koji i dalje cenimo kaligrafiju, umetnost lepog pisanja. Na kraju je jedini zadovoljavajući "ending" ovog videa da se isti taj tekst spakuje  kovertu koja se pečatira raznobojnim, čak i sedefastim voskovima, koji ostavljaju veoma čist trag sa jasnom slikom metalnog pečata, u ovom slučaju Fleur-de-lis.

Otisak pečata je oblikovan u stilizovan prikaz ljiljana, koji je jedan od najčešćih heraldičkih motiva u Evropi. Tokom srednjeg veka su ovi ljiljani bili najprepoznatljiviji na grbu Kraljevstva Francuske, otuda i naziv na francuskom koji vam je možda poznat: Fleur-de-lis (ljiljan). Predstavlja simbol ljubavi, Svetog Trojstva i Bogorodice.

Ovaj set je simbol srednjevekovnog bogatstva, stila i glamura. Odličan je poklon nekome ko voli da piskara, ko ima lep rukopis ili se bavi nekim vidom pisane ili crtane umetnosti. Takođe ovaj set možete pokloniti nekome ko već sve ima, nekome ko voli da izloži ukrasne predmete u svom stanu, kao i osobama sa stilom ili osobama koje vole ekskluzivne artikle - najkraće rečeno, kada se zapitate šta pokloniti nekome ko ima sve, ovaj artikal je vaš odgovor. 

Romantični pečat i vosak u roza boji

Set za pečatiranje

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

- Tip proizvoda: drvo, vosak, metal

Video o proizvodu:

Rejting:

Ocena 3.87 od 5 na ukupno 31 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


Hvala na lepoj saradnji!

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

800,00 din