Naručite telefonom 063/551-333
Profil Cart 0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
450 RSD InStock 2024-12-31

Otvarač Za Medalju

Zlatna medalja za otvaranje pivske boce na 100 metara.

  • Šifra: 1D417761
  • Jedan otvarač u obliku medalje
  • Od debelog jakog metala
  • Traka sa čičkom za nošenje
  • Prečnik medalje 4,7 cm

CENA:

450,00 din

Ocena 5.00 3

Opis:

Srbija je poznata sportska nacija. Navikli smo na medalje, često i zlatne.
Primetili smo da postoji jedna disciplina u kojoj se medalje ne dele, a u kojoj bi mogli da se takmičimo sa najboljima.
U pitanju je disciplina ispijanja piva.

Mislimo da svaka ulica i svako društvo u Srbiji ima svog kandidata koji bi pretendovao na ovaj pivski presto. Zato smo nabavili za svakog po njih po jednu zlatnu medalju koja im može poslužiti za otvaranje svog omiljenog brenda piva.
Time bi im odali počast za dugogodišnje odricanje od sokova i naporne celodnevne treninge.

Mogli bi je nazvati i medalja za životno delo.

Nakon našeg predloga Medjunarodnom OlimPIVskom Komitetu da se ispijanje piva uvrsti u kvalifikacije izbora novih OlimPIVskih sportova, u sportskoj javnosti se još uvek ne stišavaju strasti.
Saopštenje koje je izdao Međunarodni OlimPIVski komitet (MOK), a potpisao predsednik komisije MOK, u potpunosti je neprihvatljivo kako za našu malu pivopijsku zajednicu tako i za sve nacionalne saveze koji su podržali našu inicijativu.

Okarakterisati predložene discipline BROJ POPIJENIH PIVA U 60 SEKUNDI, PIVSKI MARATON I POLUPIVSKI POLUMARATON kao neozbiljne i rekreativne aktivnosti, bez stavljanja ove tačke na dnevni red i glasanja je nelegitimno i nedemokratski.
Kontradiktoran je stav nekoliko zvaničnika MOK-a koji su u razgovorima našu podnetu inicijativu prokomentarisali: “Super je ovo, podržavamo i pozdravljamo, ali ne može”,

Arogancija koju rukovodstvo MOK-a pokazuje, predstavlja očigledno nepoštovanje volje velikog broja profesionalnih ispijalaca piva, našu inicijativu je već podržao veliki broj udruženja, među kojima je i Sportsko Društvo Neuspešno Lečenih Alkoholičara (SDNLA) i SPORTSKO DRUŠTVO PIVSKI STOMACI (SDPS) kao najmasovnije udruženje u našoj zemlji, ali i sponzora (javno smo podržani od strane najvećih proizvođača piva, koji su spremni finansirati kompletnu sportsku opremu i rekvizite za takmičenje i pripreme sportista)

Usled svega toga nameće se pitanje: „Ko su pojedinci koji po svaku cenu i na brzinu žele da eliminišu ovu takmičarsku disciplinu? Da li iza njih stoji lobi proizvođača žestokih pića ili neko drugi”?
Rad Međunarodnog OlimPIVskog Komiteta, kao krovne sportske organizacije, ne bi smeo da bude devalviran i ponižen uticajem drugih organizacija i lobista, ali im, nažalost, trenutno uređenje to dozvoljava.

Sve što nam preostaje je da obećamo poštovaocima i ljubiteljima piva da nećemo odustati u borbi, da ćemo se uz vašu pomoć potruditi da ZLATNE PIVSKE MEDALJE dobiju svi koji su svojim ih trudom i dosadašnjim ispijanjem zaslužili.
A vama Dragi članovi MOK-a poručujemo:
- Neka vam je na čast, dragi članovi MOK-a, neka vam je na čast !!!
 

medalja otvarač 

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

- Tip proizvoda: OTVARAČ

- Materijal: metal

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 3 glasova.

Podeli:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Max Max

Prezadovoljan!!!

Pokloni.com:

- Konačno da i to čujemo.

Kole Kole

Stiglo , otvarac je za medalju :-)

Goci Goci

Stigao je , extra!!! Hvala puno

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Viber

450,00 din