Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
1440 RSD InStock 2024-12-31
  • Otirač Nice Underwear
  • Otirač Nice Underwear

Otirač Nice Underwear

Šaljivi otirač za ispred ulaznih vrata

Rasprodaja - dok traju zalihe
  • Šifra: 8D225950
  • šaljivi otirač za ispred vrata
  • napravljen od kokosovih vlakna
  • sa crnim ispisom
  • dobar poklon za useljenje
  • ne proklizava
  • dimenzije 60 x 40 cm

CENA: 1.800,00 din

1.440,00 din

Na lageru.

Dostupne vrste:

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Prva pomisao u vezi ovog otirača, muškom delu pokloni.com-a, je bila u vezi predivnog pogleda koji se od dole pruža. Ženski deo se prvo nasmešio a onda rekao da nije duhovito i kako ne vide ko bi tako nešto stavio ispred svojih vrata.

Mi muški smatramo da je ovo odlična stvar za mladog muškarca, jer kao prvo, vlasnika opisuje kao slobodoumnu osobu, širokih pogleda i snažnog libida.
Kao drugo, ovaj otirač je odličan tester, jer je vlasniku dovoljno da snimi reakciju na njega i da na osnovu toga razmišlja o svom sledećem potezu.
Ukoliko otirač dobije nogom, ista stvar se može desiti i muškarcu ukoliko ne bude dovoljno strpljiv i svoj pristup ne prilagodi datoj situaciji.

Na primer, sviđa vam se komšinica sa drugog sprata i vi skupite kahones i pozovete je na kafu. Ukoliko pristane, to je jedan veliki korak u željenom smeru ali ne i potpuno siguran. Prilikom ulaska u vaš stan, možete joj skrenuti pažnju i pitati šta misli o vašem otiraču, dok pomno proučavate njeno lice, čija vam mimika može otkriti isplativost direktnog rizika.

A ukoliko dotična kaže da se tom otiraču priviđaju stvari koje ne postoje (You lucky bastard), dajete nam najveću ocenu, odličnu recenziju od minimum 100 reči i plaćate turu.

Ono što bi posebno želeli da naglasimo je da, ukoliko ovaj tekst čita neka važna članica neke uticajne feminističke organizacije ili moja žena (posebno moja divna ženica), ovaj proizvod nismo mi pravili ili osmislili, mi ga samo prodajemo i snažno podržavamo vašu borbu za jednaka prava u ovom surovom muškom svetu i da se više nikada neće desiti da zaboravim tvoj rođendan dušo.

Šaljivi otirač za ispred vrata

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Materijal: kokosova vlakna

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

1.440,00 din