Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
8500 RSD InStock 2024-12-31
  • Kutija Za Tompuse
  • Kutija Za Tompuse
  • Kutija Za Tompuse
  • Kutija Za Tompuse

Kutija Za Tompuse

Idealan poklon za ljubitelje tompusa i one koji uživaju u ukusu ovih cigara. Kutija za očuvanje vlažnosti.

  • Šifra: M26366
  • jedna kutija za čuvanje tompusa
  • čuva vlažnost cigareta
  • ovlaživač i higrometar
  • sa pregradom
  • plišana podloga kutije
  • materijal drvo, kedar
  • dimenzije 24 x 21,5 x 6,3 cm

CENA:

8.500,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Za većinu nas su tompusi misaona imenica, neke ne privlači dizajn, druge miris, treće samo pućkanje, a četvrte cena. Za nas neuke je bitno da shvatimo da se tompusi razlikuju po svom kvalitetu, izradi i aromi, što iskusni ljubitelji veoma cene i traže određene vrste isto kao što i vinoljupci cene svoje grožđane napitke. 

Takođe, većina nas se sa tompusima sretala u filmovima po prvi put i to uglavnom u oviru neke mafijaške scene gde bosovi na ivici usana drže "cigar" dok daju instrukcije za likvidaciju. Neke od poznatih scena su: Al Pacino u Scarface (Lice sa ožiljkom), Michael Douglas u Wall Street, Arnold Schwarzenegger u Predator i drugi.

Izrada tompusa je ravna nauci, postoje različite veličine, oblici, boje koje se dobijaju sušenjem lišća, različito punjenje i tako dalje, čime se razlikuju arome, jačina, sam užitak, a gde ima više vrsta tu naravno ima i puno brendova.

S obzirom da se tompusi moraju čuvati na određenom nivou vlažnosti vazduha, veoma je bitno da se taj uslov ispuni jer velika vlažnost može dovesti do razvoja bakterija dok isuviše suv vazduh dodatno isušuje lišće te se na cigaretama menja ukus i hemijski sastav. 

Vlažnost vazduha se smatra optimalnom kada se nalazi u domenu od 65 do 70% vlažnosti i temperaturi oko 18°C. Suve cigare se raspadaju i krune, brže gore, dok vlažne cigare ne gore ravnomerno i imaju težak kiselkast ukus. Da bi tompus ravnomerno goreo i zadržao svoj ukus potrebno je odgovarajuće skladištenje. U suprotnom se tompusi mogu osušiti već za 2-3 dana.

Ova kutija je spremna za čuvanje vaših tompusa i održaće njihovu upotrebljivost i maksimalnu aromu sve dok vam ne zatrebaju. Kutija je napravljena od kedrovine, koja se smatra među najboljim materijalom za održavanje optimalnosti ukusa. Na poklopcu, sa unutrašnje strane se nalazi ovlaživač i higrometar, zakačeni čičak trakama. Ovlaživač je potrebno pokvasiti sa nekoliko kapi destilovane vode da bi se povećao procenat vlažnosti u kutiji. Higrometar meri vlažnost u kutiji i pokazuje vrednosti koje trebaju da se nalaze u optimumu. U kutiju staje otprilike 20 tompusa, sasvim dovoljno za svakog ljubitelja.

Jedino od čega ova kutija ne može da zaštiti vaše tompuse je od bespravne upotrebe, tako da vas savetujemo da je držite van pogleda urokljivih očiju.

 

Kutija Za Tompuse

Tagovi:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

8.500,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..