Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
4890 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Hermione Granger Artefakti
  • Hermione Granger Artefakti
  • Hermione Granger Artefakti
  • Hermione Granger Artefakti

Hermione Granger Artefakti

Hermione Granger kutija artefakta koji su u direktnoj vezi sa našom omiljenom čarobnicom i predstavljaju joj drage uspomene.

  • Šifra: 3D224475
  • originalni licencirani Hermione Granger proizvod
  • kutija sa memorabilijama
  • kutija sadrži 7 predmeta
  • kutija se može dopunjavati ličnim predmetima
  • materijal karton, papir i metal
  • dimenzije 28 x 22,9 x 3,6 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 1

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Kada bi trebali nabrojati predmete po kojima vam je Hermiona ostala u sećanju, šta biste nabrojali? Gomila knjiga, uredna uniforma, rasčupana kosa (nije baš predmet ali je simbolično za Hermionu), Time Turner lančić, ljubičasta torba/vreća (koja ima začarano dno tako da stane Boga oca u nju), mačka Crookshanks...

Sve je to lepo, ali ne može baš da stane u kutiju dimenzija 28 x 22,9 x 3,6 cm... Ajmo opet, čega se sećate iz Harry Potter filmova, vezano direktno za našu omiljenu čarobnicu, a moglo bi da stane u kutiju navedenih dimenzija, kao uspomena?

1. Kao prva stvar koja nama pada na pamet je raspored časova. Hermione se nigde ne bi zatekla bez tačnog rasporeda.
2. S obzirom da je Hermione štreberka - moramo i neki testić navesti, kontrolni, ispiti, odgovaranja, sve je to Hermioni blisko, zato smo se opredelili za ultimativni O.W.L Ispit koji je standardizovan test koji odlučuje (manje-više) o akademskoj budućnosti učinika pete godine pohađanja Hogwarts škole.
3. Poster "Yule ball" božićne svečanosti na kojoj se Hermione pojavila u pratnji Victor Krum-a, na opšte zaprepašćenje Rona.
4. Jedan metalni ornament sa Yule svečanosti, ne sećamo se u kom trenutku je Hermione zgrabila ovaj ornament, verovatno ga je uspešno sakrila u podsuknji haljine tako da niko ne primeti.
5. Sećate se da je Hermione merkala ljubavni napitak u Weasley & Weasley radnji? Ovaj bočica Amortentia zaista u sebi sadrži mirišljavo čudo čiji je miris tajna sve dok ga ne otvorite.
6. Potpisana čestitka od strane Gilderoy Lockhart-a upućena Hermioni za njen brzi oporavak u Hogwarts bolničkom krilu. Hermione je priznala da je čuvala ovu čestitiku ispod jastuka dok nije napustila bolničko krilo.
7. 2 karte za Hogwarts Express, obe u jednom pravcu. 

Sve ove artikle ćete naći u ovoj Hermione kutiji sa artefaktima, tačnije uspomenama koje je lako poneti sa sobom, gde god da vas magija odvede. Savršen poklon za ljubitelje ovih filmova i knjiga jer će pored ovih artikala moći ubaciti i po koju svesku, čarobni štapić ili neki drugi predmet manjih dimenzija, da bi upotpunili svoju kolekciju Hermione Granger artikala i dali ovoj kutiji ličan potpis.

Kutija sa Hermioninim stvarima koje je koristila

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com D.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: