Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
13900 RSD InStock 2024-12-31
  • Harry Potter Držač Za Čarobne Štapiće - 10
  • Harry Potter Držač Za Čarobne Štapiće - 10
  • Harry Potter Držač Za Čarobne Štapiće - 10
  • Harry Potter Držač Za Čarobne Štapiće - 10

Harry Potter Držač Za Čarobne Štapiće - 10

Vaših omiljenih 10 čarobnih štapića sada možete izložiti bilo gde zahvaljujući ovom držaču.

  • Šifra: 1D126106
  • originalni licencirani Harry Potter proizvod
  • stender sa držačima za 10 čarobna štapića
  • kolekcionarski primerak
  • treba da se nakači na zid
  • materijal drvo
  • dimenzije 47 x 49 x 6,5 cm
  • štapići se NE DOBIJAJU

CENA:

13.900,00 din

Na lageru.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Postoje različite vrste čarobnih štapića. Neki su napravljeni od drveta akacije, jabuke, jasena, leske, javora i ostalih nama poznatih drva, dok se sama srž štapića pravi uglavnom od delova čarobnih životinja, neki od njih su: dlaka jednoroga, srčana žica zmaja, pero feniksa, kosa vile, rog baziliska i slično. Neki delovi životinja koji su se koristili za izradu štapića su se pokazali kao nepouzdani sastojci, čak i problematični. Cilj stvaljanja delova magičnih bića u čarobne štapiće jeste povećavanje potentnosti samih čini kao i usklađivanje energije korisnika štapića sa samim predmetom. 

Skoro u svim dokumentovanim slučajevima je čarobni štapić odabrao svog vlasnika. Kod nas bi tome ekvivalent bio kao kada vas mačka odabere za njenog slugu - mačka je poznata po tome da ima samo ograničen broj ljudi koji mogu da joj služe i da je vole, ostali su nebitni podanici i nisu vredni njene pažnje. Da se vratimo na štapiće - kako znati da ste odabrali pravi štapić? Kod različitih čarobnjaka i veštica različito reaguju štapići, ali svi će pokazati neku malu dozu magije ukoliko se nađu u pravim rukama, bilo to topli osećaj, male varnice ili neki drugi znak magije.

Čarobni štapići su kvazi-svesni, iako nemaju mogućnost ispoljavanja misli i osećanja, opet imaju neki instinkt da se povežu sa svojim vlasnikom, tj. da ga odaberu, zatim mogu da reaguju u skladu sa sopstvenom voljom - što bi moglo objasniti kako je Harry-jev štapić automatski reagovao protiv Voldemort-ovog štapića.

Sa ovim stenderom možete da okačite vaše omiljene štapiće i izložite ih na bilo kojem zidu u vašem dobu. Stender ne može samostalno da stoji, ali imate dve nazubljene kuke na poleđini da ga možete okačiti na zid. Uz stender se ne dobijaju štapići već ih uzimate posebno i birate one koje najviše želite. Imate mogućnost stavljanja metalnih štipaljki sa imenima vlasnika čarobnih štapića na donju prečku. U držač stane 10 štapića po vašoj želji.

 

Harry-Potter-Drzac-Za-carobne-stapice---10-kom

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com D.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

13.900,00 din