Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
590 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Disney Stitch Sveska
  • Disney Stitch Sveska
  • Disney Stitch Sveska
  • Disney Stitch Sveska

Disney Stitch Sveska

Ova sveska na sebi ima natpis koji smo i mi uvrstili kao važnu stavku naše lične doktrine, a koji kaže: “ Čudaci se zabavljaju više!”

  • Šifra: 3D026008
  • originalna Disney sveska
  • korice presvučene materijalom
  • štampa: Weirdos have more fun
  • unutrašnje strane su bez štampe
  • dimenzija A5 (15,2 cm x 21,4 cm)

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4.75 4

Rejting:

Ocena 4.75 od 5 na ukupno 4 glasova.

Podeli:

Opis:

Naravno da smo već ranije čuli za imena Lilo i Stitch. Znali smo da su fiktivni likovi iz dečijeg crtaća, ali ne mnogo više od toga.
To se moralo promeniti, ukoliko smo o njima želeli nešto napisati u svrhu predstavljana poklona koji na sebi ima lik jednog od tih karaktera, za šta proizvođač debelo plaća kompaniji Disney.

I tako je krenuo naš put u zečiju rupu. Uzeli smo crvenu pilulu.

Chris Sanders, je smišljao lik za dečiju knjigu, ali je ta knjiga doživela neuspeh. Dobra stvar kod dobre ideje je, da je ona vaša dokle god ne odlučite da to više tako ne bude.
Disney je prepoznao ideju, koja je došla iz ko zna kog dela Sandersovog mozga i omogućio ovim likovima novu šansu za životom.

Stitch je, u ovom fiktivnom svetu stvorenom za njega, biće izvanzemaljskog porekla, napravljeno genijalnom upotrebom zabranjene tehnike genetskog inžinjeringa. Njegov tvorac ga je stvorio za samo jednu svrhu: da seje haos po čitavoj galaksiji.

Devojčica po imenu Lilo Pelekai usvaja Stitcha, prenosi mu svoje osobine, kao i porodične vrednosti koje ga menjaju u biće drugačije od onog, kakvog ga je zamislio njegov tvorac.

I tako, dok smo čitali o ova dva lika, nismo bili svesni činjenice da smo već duboko zaglibili u neotresivu zainteresovanost za ceo ovaj zamišljeni svet.
To je rezultiralo jednim firmaškim Team building-om, na kom su se maratonski, gledali Lilo and Stitch animirani filmovi.

Osim glave našeg blesavog lika, ova sveska na sebi ima natpis koji smo i mi uvrstili kao važnu stavku naše lične doktrine, a koji kaže: “Čudaci se zabavljaju više!”


Disney Snitch Sveska

 

Tagovi:

Podaci poklona:

- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU 

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: