Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
2800 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Dečiji Kostim Batman 7-10 god
  • Dečiji Kostim Batman 7-10 god
  • Dečiji Kostim Batman 7-10 god

Dečiji Kostim Batman 7-10 god

Savršen poklon za mlade ljubitelje Batmana i one koji žele da se oprobaju u kostimu ovog junaka.

  • Šifra: 1L126399
  • Batman kostim za decu
  • veličina odgovara uzrastu od 7-10 godina
  • plašt sa Batman simbolom
  • kecelja preko grudi sa čičak trakom
  • materijal 100% poliester
  • dimenzije ogrtača 81 x 71 cm
  • dimenzije prednjeg dela 33 x 33 cm
  • dužina pojasa 72 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Dostupne vrste:

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Sama ideja da superjunak nosi naziv po nekoj životinji je vrlo čest motiv u DC Comics univerzumu. Tako su nam poznati Cheetah, Killer Crok, Batman, Beast Boy, King Shark, Gorilla Grodd, Anial Man i Vixen. Neki od ovih živopisnih likova ipak nije junak već zlikovac u stripu i filmu, ali bez obzira, shvatili ste poentu. Razumemo motive iza negativaca koji su kreirani kao polu-ajkula, krokodil, gepard, prava gorila i slično - to su sve životinje koje same po sebi predstavljaju ozbiljnu pretnju i najobičnijem smtniku, ali slepi miš?

Slepi miš nikome ne uliva strah, možemo se jedino bojati besnila i to tek ako se uhvatimo u koštac sa njim, ali su inače sasvim bezopasni, međutim Bruce-ov motiv odabira životinje jeste ulivanje straha. Mada izbor životinje donekle i dolikuje ovom superjunaku, pošto pravi šišmiš teško može napraviti ozbiljnu štetu nekoj individui tako i Batman zlikovce samo kažnjava, ali ih ne ubija. To je neka doza osvetničke samilosti. Mada opet, ako zlikovac zna da će završiti u zatvoru nakon obračuna sa Čovek-Šišmišom, a isto tako će lako i pobeći iz zatvora, ne vidimo zašto bi ovaj junak na bilo koji način ulivao strah u kosti kada je dovoljno samo mu se ne suprotstaviti niti bežati pa će izbeći i batine.

U svakom slučaju, Batman je postao jedan od najpoznatijih i najomiljenijih super junaka današnjice i nastavlja da bude popularan motiv na mnogim proizvodima kao i tema dečijih rođendana, maskenbala i ukrasa u sobama.

Kostim napravljen tako da se stavlja preko glave i nalikuje na kecelju. Sa prednje strane se nalazi jastučasti materijal obložen poliesterom i ušiven u vidu pločica na stomaku, sa simbolom superheroja na sredini. Na dnu prednje strane kostima se nalazi elastični pojas na čičak koji se zakopčava na leđima. Plaš prekriva ovo zakopčavanje, ima simbol heroja štampan na sebi i napravljen je od poliestera, vijori se na vetru i sa svakim pokretom prati dete dok istovremeno je raširen i vidiljiv.

 

Deciji Kostim Batman 7-10 god

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: