Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
2300 RSD InStock 2024-12-31
  • Deathly Hallows Set
  • Deathly Hallows Set

Deathly Hallows Set

Licencirani Harry Potter set u obliku Deathly Hallows nakita i aksesoara.

  • Šifra: 7D126284
  • originalni licencirani Harry Potter proizvod
  • lančić, minđuše, ukosnica i broš
  • srebrne boje
  • kolekcionarski proizvod
  • materijal metal
  • dužina lančića 29 cm

CENA:

2.300,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Relikvije Smrti (Deathly Hallows) su tri magijska predmeta: Nepobedivi Štapić, Kamen Vaskrsnuća i Plašt Nevidljivosti. Legenda kaže da kada su u posedu jedne osobe, ta osoba može zagospodariti nad Smrću. Ovi predmeti su upamćeni kao deo čarobnjačke bajke Priča o Tri Brata, koja je vremenom postala legenda, iako mali broj čarobnjaka, uključujući i Dumbledora i Xenophilius, i dalje veruju u njihovo postojanje. 

Prema legendi je pre nekoliko stotina godina troje braća Peverell putovalo u sumrak i stigli su do reke koja je bila previše opasna za prelazak. S obzirom da su tri brata bili učeni čarobnjaci, oni su zamahnuli svojim čarobnim štapićima i kreirali most za prelazak. Na kraju mosta ih je zaustavila Smrt koja se osećala prevarenom što su uspeli preći reku jer se većina namernika utopi. Smrt, lukavi lažov, se pretvarao da im čestita na dovitljivosti da ga izbegnu i ponudio je svakome po jedan moćan magični predmet. Prvi brat je želeo da dobije najjači čarobni štapić, zato što je bio ratoborne prirode. Smrt je otkinula granu sa obližnjeg drveta zove i kreirao za njega Nepobedivi štapić (uspravni znak na simbolu Relikvija Smrti), štapić koji je bio najjači u odnosu na sve postojeće štapiće. 

Drugi brat je iz arogancije hteo da ponizi Smrt i poželeo Kamen Vaskrsnuća (okrugli deo na simbolu Relikvija Smrti), kamen koji bi bio sposoban da vrati osobe iz mrtvih. Treći brat, koji je bio skromne prirode, nije verovao Smrti i tražio je da ode sa reke, a da ga Smrt ne prati. Smrt mu je dala Plašt nevidljivosti (trouglasti deo na simbolu Relikvija Smrti), plašt koji neće gubiti svoje moći usled kletvi i zuba vremena. Sva tri brata su se razišla.

Umesto da pokloni braći čarobne predmete, Smrt je skovala plan da poubija Peverell braću. Tako je prvi brat stradao od ruke drugog čarobnjaka, iz zavisti, koji je hteo da ima Nepobedivi Štapić u svom vlasništvu. Drugi brat se vratio kući i vratio svoju voljenu ženu iz mrtvih - ali je bio zaprepašćen kada je shvatio da je ona bila samo bleda kopija voljene žene, pošto mrtvima nije mesto u svetu živih i nikada se ne mogu ni vratiti - bila je hladna, beživotna, mizerna i ništa nalik onome kakva je bila kad je bila živa. Na kraju se drugi brat ubio i pridružio joj se u smrti. Treći brat je koristio Plašt Nevidljivosti da se sakrije od Smrti dugo vremena. Kada je postao starac, preneo je plašt na svog sina, pozdravio Smrt kao starog prijatelja i pošao sa njim u sledeći svet.

Dužina lančića 29 cm
Dimenzije priveska lančića 3,4 x 3 cm
Dimenzije minđuša 3,5 x 2 cm
Dimenzije broša2,6 x 2,5 cm
Dimenzije ukosnice 6,4 x 2,5 cm

 

Deathly Hallows Set

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: Nakit

- Materijal: metal

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

2.300,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..