Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
1100 RSD InStock 2023-12-31
 • Čaša Skala Raspoloženja
 • Čaša Skala Raspoloženja
 • Čaša Skala Raspoloženja
 • Čaša Skala Raspoloženja

Čaša Skala Raspoloženja

Jedna čaša za vino koja jasno daje do znanja u kakvom se raspoloženju nalazi osoba koja ispija vino iz čaše.

 • Šifra: ST24623
 • jedna staklena vinska čaša
 • šaljivi natpis
 • za belo i crveno vino
 • sa skalom raspoloženja
 • zapremina 420 ml
 • visina čaše 22 cm

CENA:

1.100,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat sutra prepodne.

Ocena 4.00 6

Rejting:

Ocena 4.00 od 5 na ukupno 6 glasova.

Podeli:

Opis:

Napunila sam svoju čašu sa vinom i nemoj da ti počnem pričati šta se sve izdešavalo jer ćemo zaglaviti večeras. Tako Tanja svom mužu objašnjava da je bolje da je pusti na miru. S obzirom da Tanjin muž nikada ne zna da proceni u kakvom je Tanja raspoloženju, koja inače non-stop pije vino predveče (zbog krvne slike naravno) odlučio je da joj pokloni nešto jedinstveno.

Znate za one aplikacije što žene imaju na telefonima koje prate njihov menstrualni ciklus? E, pa nekada su žene morale ručno na džepni kalendarčić da beleže ove bitne datume i da prate kada će nastupiti muka sledećeg meseca. Slično ćete pratiti raspoloženje svoje žene, svaki put kada uspe vino ili drugo piće u čašu, tačno ćete proceniti po stepenu ispunjenosti čaše u kakvom je raspoloženju vaša draga. 

Puna čaša znači da je bolje da joj se sklanjate iz vidnog polja, da se zavučete negde u sobu i pojavljujete se samo ukoliko imate čokoladu u ruci, pri tom čokolada mora biti dijetalna, inače ste ... ježa!
Ako je čaša do pola napunjena, znači da dan vašoj dragoj nije bio idealan i ako joj se pojavite u blizini, bolje bi vam bilo da je pitate kako joj je dan prošao jer će zapamtiti da je niste pitali, a ta svađa će se pojaviti u narednom nekom periodu, za kojih nedelju-dve kada već na sve zaboravite.
I stižemo do najneverovatnijeg scenarija kada se u čaši nalazi piće pri dnu, što bi značilo da je vaša draga dobro raspoložena i pije vince samo radi krvne slike i opuštencije. 

UPOZORENJE: Vrlo je tanka linija između prazne čaše i čaše koja je napunjena do GOOD DAY linije, tako da nemojte skakati pred rudu i mislite da vam je draga dobro raspoložena, jer pri sledećem sipanju je vrlo moguće da čaša krene da preliva, a onda vam savetujemo da se jednostavno iselite iz kuće - radi sopstvene bezbednosti.

 Čaša skala raspoloženja

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

1.100,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biti poslat sutra prepodne.