Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
550 RSD InStock 2024-12-31
  • Brojač Pića
  • Brojač Pića
  • Brojač Pića
  • Brojač Pića

Brojač Pića

Poklon za recimo nekog iskusnog pivopiju da ima tačan broj koliko je piva otvorio i popio.

  • Šifra: 6D224839
  • mehanički brojač svega
  • display ima 4 karaktera
  • ne trebaju baterije
  • može se resetovati
  • ima ručku za lakše rukovanje
  • materijal metal i plastika
  • dimenzije 4,5 x 5,1 x 2,9 cm

CENA:

550,00 din

Na lageru. Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..

Ocena 4.00 2

Rejting:

Ocena 4.00 od 5 na ukupno 2 glasova.

Podeli:

Opis:

Neki će sa ovim Tally brojačem da broje pića, drugi svoje greške, neki će kalkulisati koliko puta u toku dana ih je neko izbacio iz takta i ponosno prikazati brojku svojoj vernoj ženi (koja je uglavnom i krivac za tako veliki broj).

Ovaj proizvod se tradicionalno koristi kao brojač ljudi, npr. po noćnim klubovima, koncertima i drugim dešavanjima, luna parkovima - gde je ograničen broj ljudi koji može da stane ili prisustvuje događaju, a ne želite da se zabrojite kad vam dođe neki Pere iz Sente i krene vikati: "2! 2! 2! Neee! 4! 4 karte imam za prodat'! Samo 56-60 dinara!"

Ovaj gedžet se koristi i u industriji, u proizvodnji kada treba ispratiti u kojem vremenskom okviru se "izbace" određene količine proizvoda.

Takođe, ako imate nekog vernika koji mora da prati molitve, ovaj mali brojač može priskočiti u pomoć umesto brojanice ili pomoći kod brojanja Mula Mantri - verovatno ne toliko često u našim podnebljima, ali vam nije zabranjeno da pozovete neke inostrane goste.

Imate kolegu koji puno psuje? Vreme je da mu počnete brojati psovke u danu, pa u nedelji, pa onda mesečno... Čak se možete i kladiti - ko od kolega pogodi krajnju cifru koliko puta je Mario opsovao u 1 mesecu dobija za doručak tepsiju bureka i litru jogurta od svih kolega koji su učestvovali u takmičenju.

Takođe može da se računa i koliko alergična Mara kija tokom jednog svežeg prolećnog dana. Samo pazite da se draga koleginica ne uvredi... HR služba će onda imati pune ruke posla.

Ako imate nekog "veoma zauzetog" direktora kojeg nikako ne možete nahvatati da biste razgovarali o obećanom povećanju plate, možete pratiti njegovo kretanje tako što ćete na brojač kliktati sve stranke (u kratkim suknjama) koje ulaze u kancelariju, pa na kraju dana samo zakoračite u direktorovu kancelariju i pitate da li vi sad posle ovih 36 dama u kratkim suknjama imate pravo na koji minut njegovog vremena. Mala napomena, mi nikako ne odobravamo ucene na radnom mestu, već bismo ovo naveli kao skretanje pažnje na očigledano.

Najočiglednija primena Tally brojača je brojanje boca piva koje popijete za dan/vikend/nedelju, pa zapišete rezultat i krećete sa novom turom od ponedeljka.

Tally Brojač Pića, Žena, Psovki

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Materijal: metal i plastika

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli:

Prethodno pregledani:

550,00 din

Ukoliko sada poručiš paket će biće poslato za izračunavamo..