Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
600 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Antistres Kettlebell Pink
  • Antistres Kettlebell Pink
  • Antistres Kettlebell Pink
  • Antistres Kettlebell Pink

Antistres Kettlebell Pink

Girja antistress figura za ežbanje tetiva na ruci, roze boje za žene.

  • Šifra: 1D326446
  • služi za oslobađanje od stresa
  • girja, rusko zvono ili kettlebell
  • mek i stiskabilan
  • materijal srednje tvrda pena
  • dimenzije 9 x 6,3 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Gde je muško, tu je i žensko. Počevši od Adama koji je morao da ima družbenicu, preko hiljade generacija porodica koje su sačinjavali muškarac i žena, pa sve do sportova - kuda se pojavi muškarac, tu će ubrzo i žena.

Ništa drugačije nije ni u poslovnom svetu, industriji, politici, monarhijama i tako dalje. Dobro kaže ona stara poslovica: "Ako želiš nešto da se odradi kako treba, uradi to sam!", a još tačnija je ona: "Ako želiš da bude urađeno - prepusti ženi!".

Svi znamo nebrojene priče gde je otac stolar, ali se majka latila čekića da zakuca ekser što viri iz stepenica već 6 meseci. Takođe ima i ona gde je tajo elektroinženjer, ali mati menja sijalice po kući. Šta je sa onim kada je tata kuvar u restoranu, a mama je kod kuće zadužena za kuhinju i hranu? Biti osnova porodice, njena kičma i srž nije nikako lako, ali je to posao jedne ŽENE! Muškarac je tu da radi za porodicu, dođe kući i baci oznojane čarape na pod, zavali se i gleda televizor dok žena dođe kući sa posla, sa desnom rukom skida jaknu sa sebe i dece, sa levom rukom otvara frižider i vadi namirnice za ručak, kuva, pere suđe, zabavlja decu, postavlja sto, nahrani sve redom, posklanja sto, opere sudove, stavi veš na pranje, sa decom radi domaće zadatake, skuplja smeće koje je muž nagomilao oko sebe grickajući slatkiše, zatim okupa decu i spremi ih na spavanje, prostire oprani veš i priprema doručak i užinu za sutra, vadi meso iz zamrzivača da bi se otkravilo na vreme i pravi spisak za kupovinu... Dok muž gleda televizor i strašno je umoran jer je ceo dan radio.

Za sve naše jake žene koje se ne daju omesti muževljevom lenjošću, žene čija energija je neicrpna, a živci od čelika, koje su nosioci društva i bez kojih nikako ne bismo mogli - jedan antistress teg koji će im olakšati kuliranje iritantnih kolega i detinjastih muškaraca. Naravno, prava žena se ne boji svoje ženstvenosti, te je ova girja u rozoj boji.

 

Antistres Kettlebell Pink

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina
- Zemlja uvoza: EU

- Tip proizvoda: Antistres igračka

- Materijal: pena

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: