Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Zlatna ruža

Bezvremenska klasika pogodna za sve prilike

Zlato kroz istoriju pa sve do današnjih dana označava lepotu, luksuz i ekstravaganciju. Zlato je univerzalno prepoznato kao nešto dragoceno, bezvremensko i svakako simbol izuzetnog kvaliteta.

 

Naša 24-karatna Zlatna ruža je pravi klasik 

Nemamo tačnu informaciju ko je prvi došao na ideju za ovaj poduhvat, ali istražujući na internetu došli smo do podatka da je proces potapanja ruža u otopinu zlata započeo pre više od 20 godina i koristi se do današnjih dana. Majstori koriste različite tehnike potapanja i pripreme cvetova, s vremenom su one unapređene. Uglavnom svi imaju neke svoje male majstorske tajne koje ljubomorno čuvaju od javnosti.
 

Prava ruža umočena u 24-karatno zlato

Naša Zlatna ruža je ručno rađena i radi se u malim serijama. Prilikom odabira ruža vodi se računa da je ona zdrava, da je na svom vrhuncu, ali da ipak nije u potpunosti procvetala. Ruža pre samog potapanja mora proći proces pripreme i konzervacije koji traje nekoliko dana i tek tada se potapa u otopinu 24 karatnog zlata. Posle potapanja odlazi na sušenje prilikom koga se stvara čvrsti omotač. Na ovaj način ruža postaje bezvremenska i njena lepota je sačuvana zauvek.
Ukoliko ste nepažljivi i grubi postoji mogućnost da oštetite omotač.

 

Zlatna ruža je jedinstvena i večna

Ne postoje dve iste Zlatne ruže, svaka ova ruža je jedinstvena i posebna. Ovo čini vašu ružu savršenim simbolom prave ljubavi i večnih prijateljstava.
Savršen je izbor poklona za sve godišnjice, rođendane, Dan zaljubljenih, 8. mart  i druge posebne prilike.

 

Garantovano da traje zauvek

Za razliku od tradicionalnih ruža koje su predivne i čiju lepotu ne možemo da osporimo i koje će vam već posle nekoliko dana uvenuti, Zlatne ruže će trajati zauvek.
Svaka Zlatna ruža je spakovana u elegantnu kutiju čija unutrašnjost je obložena satenom.
Svaki proizvod uključuje i sertifikat o autentičnosti, koji opisuje proces pravljenja ruže, doživotnu garanciju i uputstvo za negu.