Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Termos flašice za vodu

Svi znamo koliko je redovna hidratacija važna, pogotovo u letnjim mesecima kada je izuzetno bitno da pored sebe uvek imate flašicu vode.

Naše termos flašice za vodu su pogodne za svakodnevno nošenje na posao, u šetnju, školu, trening, na putovanja, bilo da je leto ili zima, pogodne su i za hladne i za tople napitke.

I drink italijanske flašice za vodu su vrhunskog kvaliteta, napravljene od visokokvalitetnog čelika i možete ih koristiti beskonačno puta i samim tim štedite vaš novac i čuvate okolinu. Flašice imaju duple termo zidove zahvaljujući kojima će vaš napitak ostati hladan čak i do 24h, dok temperaturu toplih napitaka drži do 12h. Čepovi su napravljeni od eko plastike sa ugrađenom zaštitom od prosipanja tako da ne morate da strahujete da će vam se prosuti u torbi. Zapremina flašica je 500ml i svaka je spakovana u lepu poklon kutiju.

Super cool moderni dizajn ovih flašica za vodu zadovoljiće sve ukuse i pružiti vam samopouzdanje da se suočite sa svim obavezama.

Dizajn sa jednorozima, slatkim pandama ili macama će se sigurno svideti devojčicama i devojkama, za momke i dečake preporučujemo maskirni dizajn, moderne grafite ili flašicu sa likom strašnog tigra. Imamo i flašicu za štrebere, matematičari će obožavati ovu flašicu jer su na njoj štampane razne matematičke formule. I na kraju za ljubitelje minimalizma u ponudi imamo flašice sa jednostavnijim dizajnom poput šare crnog granita ili jednostavnu termos flašu u crnoj i ljubičastoj boji sa diskretnim šljokicama po sebi.

Bez obzira za koji dizajn se odlučite sigurni smo da ćete biti zadovoljni jer sve flaše za vodu iz naše ponude su same po sebi elegantne, kvalitetne i otporne.

Sjajan izbor poklona za avanturiste, sportiste, školarce, ljude koji vole da putuju, poslovne ljude.

Sve proizvode koje poručite radnim danom do 14h šaljemo isti dan i već sledeći ili naredni radni dan paket je na vašoj adresi.

Kvalitetne flaše za vodu

 Flašica za vodu