Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Savršen dodatak za letnje žurke

Da li ste spremni da vaše druženje sa prijateljima dobije jedinstvenu i osvežavajuću notu?
Predstavljamo vam savršen dodatak za svako okupljanje - staklenu teglu sa slavinom! Ovaj sjajna točilica ne samo da će oduševiti vaše goste, već će vam omogućiti da pripremite i poslužite najukusnije napitke na originalan način. Odlična je za proslavu dečijih rođendana, klinci će biti oduševljeni. 




STAKLENA TEGLA SA SLAVINOM je elegantno dizajniran proizvod koji spaja estetiku i funkcionalnost. Zahvaljujući slavini koja se nalazi na dnu tegle, serviranje napitaka postaje neverovatno jednostavno. Samo otvorite slavinu i sipajte osvežavajuće piće direktno u čašu, bez prolivanja ili prljanja. Ova lepa tegla će vam uštedeti vreme i trud, omogućavajući vam da se potpuno posvetite uživanju u druženju sa vašim prijateljima.

Predlažemo vam da iskažete svoju kreativnost u pripremi različitih napitaka. Od ledenog čaja, osvežavajućih limunada i voćnih koktela do egzotičnih biljnih infuzija, mogućnosti su beskrajne.
Dodajte iseckano voće, sveže začinske listiće ili sveže latice cveća kako biste svojim napicima dali dodatnu aromu i vizuelni efekat. Oslobodite svoju kreativnost, predlažemo vam da se u svom naletu kreativnosti poigrate i sa našom modlom za led LEDENE LOPTE.




Vaši prijatelji će bez dileme biti impresionirani vašom inovativnošću i pažnjom posvećenom detaljima.


Osim što je praktična za posluženje napitaka staklena tegla na elegantnom metalnom stalku je i vizuelno privlačana i sigurno će oplemeniti vašu trpezu. Ova tegla će svakako biti neodoljiv detalj koji će privući pažnju i započeti razgovor na vašem sledećem druženju.

Tegla sa slavinom je jednostavna za održavanje, potrebno je da je rastavite kako biste je detaljno oprali. Preporuka je da ručno pranje jer se može oštetiti prilikom mašinskog pranja.


Točilica za limunadu i napitke 4l

 

 

Kako da napravite savršenu limunadu? 

recept za limunadu
  

I da zaključimo, ovo je savršen proizvod koji će obogatiti vaše druženje s prijateljima. Osim što je praktična i funkcionalna, ova tegla zapremine od 4l pruža mogućnost da budete kreativni i da pripremate osvežavajuće napitke koji će oduševiti vaše goste. Neka vaše sledeće okupljanje bude nezaboravno sa dozom svežine i originalnosti! 

Zato ne čekajte više, nabavite svoju staklenu teglu sa slavinom i pripremite se za nezaboravno iskustvo uživanja u omiljenim napicima sa svojim najbližim prijateljima!