Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Predivno ćebe sa dezenom srca

Idealan poklon za Dan zaljubljenih

Novo u našoj ponudi - crveno ćebe sa rukavima sa prelepim dezenom srca! Osim po prelepom dezenu ovo ćebe se izdvaja od ostalih po tome što ima rukave koji su vrlo praktični jer su vam ruke ušuškane, a opet slobodne za skrolovanje po ekranu telefona, za neku čašu vina i grickalice. Idealno je za opušteno lenčarenje i maženje na kauču uz neki film.
Ćebe sa rukavima je univerzalne veličine tako da odgovara svima, izrađeno je od najkvalitetnijeg materijala, koji je mekan i prijatan za nošenje. Dizajn sa uzorkom srca će vas osvojiti svojom romantičnom notom.

Ćebe sa uzorkom srca je simbol ljubavi i nežnosti. Kada ga poklonimo voljenoj osobi, to je najbolji način da joj kažemo koliko je volimo i koliko nam je važna. Definitivno najbolji izbor poklona ukoliko je muškarac u nedoumici šta da pokloni svojoj izabranici za Dan zaljubljenih, Božić ili 8. mart, ćebe sa srcima je dokaz da će uvek biti tu za nju, da će je zagrliti i zaštititi u svakoj situaciji. Ona je njegovo srce, a ovo ćebe je simbol njihove veze.

Ne propustite ovu priliku i osigurajte svoje ćebe sa rukavima još danas!