Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Pokloni za slavu

Sezona slava je uveliko počela. 

Moramo priznati da smo pomislili da nemamo previše poklona koji su adekvatni kao pokloni koji se poklanjaju za slavu ali pitanje jedne naše drage mušterije nas je navelo da ipak malo razmislimo i shvatili smo da imamo veliki broj poklona idealnih za ovu priliku. Mušterija nam je uputila “vapaj” sledeće sadržine: “Šta mi preporučujete da odnesem prijateljima na slavu? Želim da poklon bude lep i pre svega da ima neku upotrebnu vrednost, da bude koristan domaćinima. Poomagajte!!!. “

Seli smo, razmislili i rešili  da pomognemo našem dragom kupcu. Hmm, vino i cveće su lep i uvek prikladan poklon, kao i neka lepa bombonjera. Po mogućnosti ne ona bombonjera koja “šeta” od slave do slave i kada neko ipak odluči da je na kraju otvori a ona već pobelela. Nije retko da i flaša vina napravi par krugova od slave do slave.

U zavisnosti od bliskosti sa domaćinima kod kojih idete na slave tu mogu doći u obzir i neki pokloni za kuću, čaše, šolje, neke korisne stvari za kući, a mi takvih poklona imamo dosta u ponudi.

Pa da krenemo, ako je domaćin poštovalac dobre kapljice i uvek ima dobar viski ili domaću rakiju sa kojim voli pred svima da se pohvali razmislite o kupovini točilice za viski ili recimo nekog od naših luksuznih viski setova.

Svakako nećete pogrešiti ako se odlučite za prelepu dijamant flašu smeštenu u drveno postolje. Uz ovu flašu idealno se uklapaju i dijamant čašice, odličan set od četri dizajnerske čaše od borosilikatnog stakla. Ovom setu će se obradovati svaka domaćica.

Razne točilice i viski setovi   

       

Za domaćina je uvek dobrodošao i neki poklon vezan za vina i hranu. I sami smo se iznenadili koliko u ponudi imamo artikala vezanih za vino jer većina nas se deklariše kao zaklete pivopije. Odličan poklon sa kojim nema greške je definitivno deluxe elektro otvarač za vino ili vinski poklon set. 

 Elektro otvarač za vino         

Takođe možete razmisliti o nekom kul stalku za vino laso za flašu, lanac za vino.

Ako je domaćin poznat po dobrom slavskom mezetluku i uvek se hvali kako ima najbolje domaće kobasice i kulene najviše će ga obradovati giljotina za meze. Tu se mogu seći svakojake domaće kobasice i kuleni, dok sve izgleda više nego impresivno pred gladnim gostima koji će i sami želeti da probaju ovu spravicu. Giljotina za meze nije igračka, veoma je oštra i morate je držati podalje od dece i lica čija je stručnost za sečenje prehrambenih proizvoda ugrožena od strane velike količine alkohola i njegovog dejstva na funkcionisanje centara u mozgu zaduženih za donošenje racionalnih odluka.

Domaćicu može iznenaditi zgodanim i praktičnim stalkom sa nabadalicama za mezetluk u obliku fancy ptičica što sede na grani.

Svašta za domaćine i domaćice 

 Dragi naš kupče nadamo se da smo ti bili od pomoći i da smo ti olakšali izbor za slavski poklon.