Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Mozak Zombija

Bliži nam se Noć veštica koja osvaja sve veću popularnost i u našim krajevima, što nas raduje i zadovoljno trljamo ruke jer u ponudi imamo raznih gedžeta koji će upotpuniti svaku Halloween žurku.
Brzo KLIK  da baciš pogled šta imamo u ponudi! 

Jasno je da ni jedna žurka, a pogotovo Noć veštica ne može proći bez ukusnih kreativnih poslastica.
Ako ste malo veštiji i imate dovoljno strpljenja evo našeg predloga kako da upotpunite ludu žurku.

 

MOZAK ZOMBIJA

  • neće moći bez kalupa Ledeni Mozgovi
  • bela čokolada
  • slatka pavlaka
  • džem od malina ili od jagoda
  • slikarska četkica

Pažljivo otopiti belu čokoladu u mikrotalasnoj ili na pari, birajte sami kako vam je lakše. Sipajte malo otopljene čokolade u kalup i razvucite je po kalupu pomoću slikarske četkice potom stavite u frižider da se stvrdne. Ovaj postupak ponovite tri puta, nije dobro ako je čokolada pretanka.

Za fil umutite slatku pavlaku po uputstvu.

Kada se čokolada stegnula prelazimo na punjenje. Kašikom ili još bolje ako imate poslastičarski špric napunite oko ½ kalupa umućenom slatkom pavlakom, lepo to poravnajte i vratite u frižider. Sada na red dolazi džem, u svaku modlu ubacite po kašiku džema i lepo zagladite smesu. Mozgove opet ubaciti u frižider na 20min.
Mali savet, nemojte napuniti kalup do vrha jer čokolada kojom se zatvara mora imati kontakt sa čokoladom u kalupu jer će se u protivnom raspasti.

I za kraj… kada se sve steglo otopljenom čokoladom zatvoriti svaki mozak. Vodite računa da čokolada ne štrči iz kalupa jer će biti ružno. Sve vratiti u frižider i ostaviti preko noći.

Sigurni smo da će vaši prijatelji biti oduševljeni ovom vrlo efektnom i ukusnom poslasticom.