Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

Moji Pokloni za Rođendan

Kada sam bio klinac, recimo osnovna škola, rođendan sam čekao sa velikim ushićenjem. Zamišljao sam šta ću dobiti na poklon, ali se ređe dešavalo da dobijem ono što želim(Hi-man igračku, commodore 64, matchbox kamion sa prikolicom), dok sam češće dobijao čarape, majice, gaće, potkošulje, sveske i flomastere.

rodjendan nekada

Kada sam bio malo stariji, nije mi više ni toliko stalo do poklona koliko do dovoljne svote novca kako bi uspeo da častim društvo sa po 5 turi pića u gradu. Što je tada bilo i više nego dovoljno da natera želudac na spontano pražnjenje negde iza prvog mračnog ćoška – u najboljem slučaju.

Posle adolescencije je konačno došlo vreme kupovine normalnih poklona za rodjendan – barem po meni.
Za mene je pravi rodjendanski poklon ili šaljivi poklon koji ničemu ne služi ili neki koristan poklon koji mi baš treba. Najbolje je kada se skupi društvo i pare i kupi se jedan ali vredan poklon.
Tako sam dobio svoj prvi mobilni telefon i broj koji koristim i dan danas. Bilo je tu još mnogo takvih poklona – auto radio, fiksni telefon bežični...

moj prvi mobilni telefon za rodjendan

Ali se tada desilo to da sam počeo da se bavim poklonima, to jest da radim u firmi koja se bavi prodajom svakojakih ludih poklona.
Sada uglavnom za rođendan dobijem neki šaljivi poklon koji nema nikakvu svrhu a domaće je izrade. Pre koju godinu sam dobio Cyber Lopatu – veliku lopatu u čiju dršku su ugradili USB Memoriju.