Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

5 ideja za poklon za Novu godinu

Zima dolazi, a sa njom i vreme darivanja poklona rodbini i prijateljima. Za svakoga treba pronaći po neki lep i prigodan poklon i obično i suma koju smo spremni da potrošimo zavisi od toga kome poklanjamo i koliko nam ta osoba znači.

Šta pokloniti za Novu godinu svom partneru(ne mislimo na biznis partnera)?
Mlade osobe u vezi prvo misle na svog partnera, pa je bitno odlučiti šta pokloniti dečku ili devojci za Novu godinu. Poklon treba da odražava naša osećanja i da to bude nešto što bi naš partner želeo.

1. Od ideja za poklon ženskim osobama bi naravno izdvojili romantične poklone. U ponudi imamo unikatne i originalne, koji oduzimaju daj i ostavljaju utisak.
Na mestu broj 1 je IME ZVEZDE. Pokloniti ime zvezde je simbolično i najbliže što čovek može doći do onog romantičnog skidanja zvezda sa neba.
Paket je veoma luksuzan i ne ostavlja n i jednu devojku ravnodušnom. Suze su neizbežne.

romantični poklon za Novu godinu

2. Za one sa manjim budžetom, postoje savršeni pokloni, a jedan od njih je i you colpete me puzzle. Kvalitetne drvene puzzle od kojih se sklapa srce na kom naravno piše You complete me. Druga, prazna strana sastavljenog srca je namenjena ličnoj romantičnoj poruci. Lepo sklopite srce, napišete markerom poruku, rastavite srce i vratite ga u lepu poklon kutiju u kojoj srce i dolazi. 
Ne propustite da pogledate i ostale Poklone za Novu godinu za devojke i žene.

poklon za novu godinu za nju

3. A šta pokloniti muškarcu za Novu godinu? Muškarci nisu preterano zahtevni i većina će se zadovoljiti poklonom koji ima veze sa pivom, hranom ili seksom.
Tu se savršeno uklapa naš program šolja za muškarce, koje su dizajnirane da ispune potrebe prosečnog muškarca.
Šolja rezervoar koja je namenjena muškarcima koji vole kola i vožnju. Šolja bomba je namenjena lovcima i muškarcima koji rade u vojsci ili policiji ili jednostavno vole oružje.
Šolja duda je za... pa za svakog muškarca heteroseksualne orijentacije.

šolje za muškarce za novu godinu

4. Alkoholni pokloni su takođe odlična ideja za Novu godinu, jer muškarci u principu gutaju alkohol kada kod imaju neke prilike.
Apsolutni hit među muškarcima je kaciga za pivo, koje im omogućava da svoj omiljeni napitak nose na glavi, koja im u tom slučaju i nečemu služi.
Pored kacige, tu je i pivski opasač za nošenje 6 limenki piva odjednom, novčanik pivo, alkoholni rulet i još mnogo toga.

ideje za poklon muškarcu za novu godinu 

5. Personalizovani i originalni pokloni su najličniji. Za ovu priliku Vam preporučujemo Karikaturu za parove ili običnu single karikaturu.
Karikature radi profi karikaturista sa jedinstvenim stilom, a vi treba samo da obezbedite fotografije i imate savršen poklon za novaka.

karikatura za novu godinu kao poklon