Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija

10 najboljih gedžeta 2017.

 Mi prodajemo sve I svašta I jedina reč kojom možemo sve da obuhvatimo je reč pokloni. Najviše volimo gedžete jer oni predstavljaju nesvakidašnje inovativne stvari dizajnirane da nam olakšaju život I svakodnevne radnje učine bržim I prijatnijim.

Iz tog razloga predstavljamo Vam listu od 10 najboljih gedžeta koje mi nemamo I koje bi jako voleli da uvrstimo u ponudu.

10. Koš za ubacivanje smeća

basket za kantu

Izum je genijalan, jer nema sumnje da će svako poželeti da oproba svoje košarkaške veštine, a pritom je i mnogo zabavnije od bacanja odpadaka na zemlju. Na poslednjem mestu je jer postoji već dosta godina I ima ih već dosta.

9. Bookmark pokazivač

gde sam stao ahaa

Nije u pitanju nikakva fantastična I nova stvar, ali je za razliku od drugih obeleživača ovaj specifičan, jer pokazuje I tačnu reč kod koje ste poslednji put zastali prilikom čitanja. Napravljen je od silikonske gume, lako se postavlja I dugotrajan je.

8. USB baterije

usb baterije

Ovo je definitivno doba USB tehnologije I zato su ove materije fantastičan izum jer se pune preko usb porta a mogu se koristiti u svim aparatima koji koriste AA baterije. Iako izgledaju veoma interesantno, tržište u Srbiji nije pokazalo neko posebno interesovanje, jer je ovaj artikal jedan od retkih sa ove liste, a da smo ga imali u našem gift shopu. Stajamo nam je na polici više od godinu dana. Doduše I cena je bila jača, moglo se za te pare kupiti 12 AA baterija vrhunske klase.

7. Brava za pijane

brava za pijane

Jasno je da smo ovaj Gadget mi tako nazvali, jer shodno našem iskustvu, palo nam je na pamet zašto je ova brava toliko dobra. Jer navodi pijanu, drhtavu ruku pravo do malog proreza za ključeve kojeg bi inače bilo skoro nemoguće pogoditi u tom stanju. 

6. Rotirajuća klupa

klupa koja se okreće

Fenomenalan concept koji Vam omogućuje da ručicom donji deo klupe, koji nije pokisao, postavite gore I tako sednete na suv deo klupe. Odličan izum za civilizovane države sa mnogo kišnih dana.
Kod nas bi služilo za zabavu dece I tinejdžera.
Skoro smo sigurni da bi dosta ovih klupa završilo u nečijem dvorištu, kako bi njeni delovi bili iskorišćeni za pravljenje ražnja. Iako ne odobravamo krađu javnih dobara, divimo se plemenitosti dela. Mogli bi je nazvati i klupa na gurblu.

5. Makaze za pizzu

makaze za sečenje pizze 

Mi klečimo pred svakim izumom koji ima veze sa hranom, bez obzira koliko je zapravo koristan. Kod nas u kancelariji se redovno jede pica ali biva rastrgana rukama I zubima, pre nego što bi neko I izgovorio reč makaze.
Tako da mislimo da je ovo ipak izum za civilizovane ljude koji pri tom imaju strpljenja I lepo su vaspitani. Kod nas bi ove makaze verovatno bile korišćene za struganje gareži sa roštilj rešetke ili gletovanje zida.

4. GPS privezak za ključeve

gps privezak 

Odlična stvar za ve ljude koji gube ključeve. Nije za mene, ja I mobilni telefon izgubim pa onda nema baš mnogo smisla. Jeftiniji je onaj privezak što se odaziva zvukom na zvižduk(koji sam takođe izgubio).

3. USB utičnica

usb utičniza za zid

Ova utičnica će za par godina postati standard, sigurni smo. Mobilni telefoni, tableti I još gomila stvari napajaju se preko USB porta. Sasvim je prirodno imati takav priključak na zidu.

2. Strujni produžni kabel traka

 produzni traka tanka

Samo jedan pogled na našu kancelariju I bilo bi Vam jasno zašto ova traka zauzima drugo mesto. Svaki put kada zapnem na strujni kabel prinuđen sam ubaciti 50 dinara u teglu za psovke.
Ovaj produžni kable je debeo nešto više od milimetra I lepi se za podnu podlogu.

1. Krevet na naduvavanje za zadnje sedište

 dušek za auto

Svaki mladi čovek, koji je bio u prilici(ili neprilici) da jedino mesto za druženje sa osobom drugog pola bude “ Na zadnjem sedištu mogaaa auta” bi sigurno glasao za ovaj instant krevet kao proizvod broj jedan.
Nama je ovo savršeno kada idemo na pecanje ili kampovanje, pa nas pijane I najedene mrzi da postavljamo šatore. Odličan poklon za tinejdžera, kada položi za kola.