Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
290 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Thumb Chucks

Thumb Chucks

Palac nunčake

  • Šifra: 3L517727
  • jedan Thumb Chucks
  • svetli kada se uključi
  • odličan za motoriku ruke
  • u ljubičastoj boji

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 5.00 5

Rejting:

Ocena 5.00 od 5 na ukupno 5 glasova.

Podeli:

Opis:

Posle velikog hajpa sa spinnerima koji su osvojili svet, predstavljamo vam još jednu naizgled potpuno beskorisnu dečiju zanimaciju koja ima sve predispozicije da postane novi masthev.
Thumb Chucks nije jednostavan kao spinner i ne poboljšava koncentraciju kao spiner, zahteva vežbu i odredjeni level motorike da bi ste se sa istim mogli frajerisati.
Ova naizgled idiotska naprava sastoji se od dva nečega sa led lampicama povezanih šarenim kanapčetom, a u stvarnosti je potpuno drugačije: ovo je jedno šareno kanapče na čijim se krajevima nalaze dva nečega, a ako vam ni to nije dovoljno da vas zainteresuje, ta dva nečega imaju prekidače i mogu da zasvetele sa svojim moćnim led lampicama.

Ukoliko usavršite veštinu prevrtanja i okretanja Thumb Chucks preko vaših prstiju, verovatno nećete osvojiti devojku iz snova ali će vaši prijatelji sigurno biti impresionirani.
Za postizanje ZEN nivoa Thumb Chucks majstora potrebno je, kao i u svakom drugom sportu, dosta vežbi, a spremite se i za inicijalne failove.

Naša iskustva sa ovom paklenom napravom:
TEST 1 - UNBOXING
Tokom prvog testiranja Thumb Chucks, uspeo sam se solidno izlupati po prstima, što moram priznati nije ni malo bilo prijatno, i izgledati kao kreten. Ali kako sam tvrdoglav kao magarac nisam odustajao, već sam nastavio vežbati.
TEST 2 – FLIP OVER
Nakon par sati vežbi, taman kada sam pomislio da sam savladao Thumb Chucks veštine, i usputno utrnuo i otupeo na bol prstima i zglobovima, isti mi je izleteo iz ruke, pokosio keramičku punu šolju sa kafom koja se nalazila na radnom stolu. Ovom prilikom smo ustanovili da je Thumb Chucks kafootporan za razliku od mog miša i USB hub-a koji su se takodjer nalazili na istom tom stolu.
TEST 3 – FLY THUMB CHUCKS, FLY
Nakon 7-8 sati intenzivnog vežbanja po instrukcijama nekih NONEJM JUTJUBERA, uspevam vrteti ovo čudo kao svoje vremeno BrusLi nunčake, prevrćem ih i svaki put kad me opale po prstima proizvodim zvukove kao malopre pomenuti, ali ga vrtim, prebacujem po prstima, sve deset. Onda mi izleće ponovo izleće iz ruke, ovog puta direktno u vis, udara u plafon na 3 cm od plafonjerke, odbija se i pada na pod. Šteta nula ali pretrpljeni strah u tih pola sekunde leta... strašno. Zaključujem da imam dovoljno iskustva i materijala da mogu postaviti tekst na sajt, pa ko voli nek izvoli....

Potpuno smo uvereni da ovaj gedžet nije predvidjen za vežbanje u zatvorenom prostoru, osim ako ne planirate menjati odredjene kućne uredjaje.

 

Tagovi:

Video o proizvodu:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: