Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
3990 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Terminatorova Glava
  • Terminatorova Glava
  • Terminatorova Glava
  • Terminatorova Glava

Terminatorova Glava

Mala glava malog terminatora

  • Šifra: 2D420131
  • umanjena replika T-800 Terminatorove glave
  • služi kao činija
  • napravljena od plastike
  • ručno bojena sa metalik finišom
  • licenciran proizvod
  • dimenzija 15x21 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4.83 6

Rejting:

Ocena 4.83 od 5 na ukupno 6 glasova.

Podeli:

Opis:

Skynet – superkompjuter sa veštačkom inteligencijom, postao je svestan sebe i svojih mogućnosti nakon što se raširio kao virus na hiljade računara globalne mreže. Skynet zaposlen u US ministarstvu odbrane zaključio je da su ljudi opasnost, ne samo protivnici, nego svi kompletno, i krenuo u borbu protiv čovečanstva. Ovo danas zvuči poznato i predvidivo očigledno čak i ako niste gledali Terminatora.

Te davne 1984. godine, kada se u bioskopima pojavio prvi deo Terminatora, većina vas nije još ni bila rođena. Nisu postojali mobilni telefoni, Youtube, USB i sve ostalo što se danas smatra kao default i bez čega ne možete zamisliti život.
Mi malo stariji, mi smo gledali Švarcenegera i ponavaljali sada već njegovo čuveno: "I'll be Back" sa nemačkim akcentom, i potajno maštali o Sari Konor, koja nam je (off the record) bila toliko seksi u svom "studentkinja military" fazonu.

Ali to je otprilike bilo to dokle smo mi dobacili ... Teško da je neko od nas klinaca mogao da dobaci do prave Sare, još teže da je mogao pomisliti da će Švarceneger postati pre(c)ednik Amerike, a kamoli da će u toj nekoj bliskoj budućnosti doći do razvoja veštačke inteligencije i da će strah od robota ubica koji putuju kroz vreme postati stvarnost.

Terminatorova glava je kolekcionarski artifakt svim ljubiteljima ovog filma ili Sare Konor iz prvog dela, dok još nije postala muškarača.

P.S. Film Terminator je obeležio jednu eru našeg detinjstva... a realnost tog tipa budućnosti nam se polako približava. Jedan od mojih omiljenih idola današnjice Ilon Mask, ujedno i najveći borac protiv A.I. nedavno je izjavio da se plaši da će njegov prijatelj Lari Pejdž (suosnivač Google-a) pored svih dobrih namera u razvoju A.I. °slučajno proizvesti nešto zlo " - uključujući, možda, "flotu robota unapređenih veštačkom inteligencijom sposobnih da uništite čovečanstvo".

 


 

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Max

Video sam pre neki dan video za Robota što razvija BostonDynamics, nismo daleko od Terminatora https://www.youtube.com/watch?v=W1LWMk7JB80

Odgovor:

- Ja sam Kosta Jovanović profesor robotike, profesor robotike, robotike, robotike...

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: