Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
700 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Teflonske Roštilj Podloge
  • Teflonske Roštilj Podloge
  • Teflonske Roštilj Podloge

Teflonske Roštilj Podloge

Teflonske podloge, čak 2 komada, za roštiljanje i pripremu povrća i mesa u rerni u udobnosti svog doma. Višekratna upotreba i neograničena p

  • Šifra: 6D424399
  • nelepljive podloge za pečenje hrane
  • dobijaju se 2 podloge u pakovanju
  • za upotrebu na roštilju i u rerni (do 260ºC)
  • idealno za grilovano seckano povrće
  • bez PFOA
  • ne stavljati direktno na plamen
  • može se prati u mašini za posuđe
  • dimenzije 1 podloge 40 x 33 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 3.70 10

Rejting:

Ocena 3.70 od 5 na ukupno 10 glasova.

Podeli:

Opis:

Šta da kažemo o ovom proizvodu? Iskreno, mi više volimo kada se meso useče u rešetke roštilja i isprži u tom dezenu, pa još kada ga stavimo na X da ima finu mrežicu na površini i sve to po rešetki koja je premazana slaninicom pre pečenja, a na njoj ostaju sokovi mesa koja su upravo skinuta sa grila. Ali! To što smo mi staromodni nikako ne znači da nismo primetili oduševljenje koleginica u kancelariji i kako su razgrabile svaka po 5 kompleta podloga, morali smo raditi dopunu od dobavljača samo da bi imali šta prodavati.

Pošto nam koleginice i nisu tako poznate po umećima grilovanja, pitali smo ih za šta će im ove podloge? Upotrebili smo malo šareninji vokabular koji uključuje i reči koje nam gazda ne da da napišemo ovde, ali smo se sporazumeli. Uglavnom, koleginice kažu da su ove podloge savršene za rernu, koriste ih umesto papira za pečenje i alu folija jer se ove podloge mogu oprati i ponovo koristiti, čak se mogu i iseći da stanu u manje tepsije, tako da imaju po 1 podlogu pogodnu za svaki oblik tepsije koje poseduju.

Ona najmlađa koleginica je shvatila da je ova fora sa papirom za pečenje u stvari sjajna ideja, a mi smo je pitali: Koji đavo je onda uzimala toliko podloga ako već nije planirala u tepsije da ih trpa? A ona, divna duša, kupovala svom dečku koji je nabavio novi roštilj, pa da ne prlja rešetke od roštilja nego da griluje meso na podlogama. Možemo vam reći da dečko neće videti ni P od ove podloge sad kad je Nataša skontala da ih može zadržati i bolje iskoristiti.

Inače smo razmišljali (fenomen koji se javlja samo kada je u direktnoj vezi sa roštiljem ili pivom) grilovanje pilećih krilaca i pečuraka, krompirića, pa ček i ražnjića, uvek sa sobom nosi rizik da će se grilovano naći na pepelu kada propadne između rešetaka roštilja, pa onda drž ne daj, duvaj pepeo, operi krilce i baci mačkama jer nije više jestivo. E baš iz tog razloga smo ipak šmugnuli jedan komplet podloga i čuvamo ih za sledeći roštilj gde više nećemo pecati organske materije iz pepela već će nam sve čučati na teflonskoj podlozi i crvčati u sopstvenom soku, nešto kao kada na tanjirači pripremamo roštilj. Inače smo čuli da je ova podloga nelepljiva, ali mi svakako volimo premazati sve lepo sa slaninom, pa onda krenuti sa roštiljanjem, ipak je slanina srž roštilja i daje mu šmek.

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja porekla: Kina

Video o proizvodu:

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:


Postovani,da li ovu podlogu mogu staviti u rernu dole na pleh,da mi masnoca ne prlja rernu,a rerna je malo ostecena(iako nije stara)pojavile su se rupice od rdje,pa prilikom pranja voda prodre na grijac....hvala

Pokloni.com 18/03/2022

Poštovana, podloge se mogu koristi u rerni do 260ºC


Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.

Slični artikli: