Korpa 0 Pretraga Telefon
Naručite telefonom 063/551-333
Dostava
0

Prijava

Nisi registrovan?

Registracija
Pokloni.COM
2490 RSD OutOfStock 2024-12-31
  • Spiderman Plišana Figura
  • Spiderman Plišana Figura

Spiderman Plišana Figura

Spider-Man igračka koja priča, da vam svaku usamljenu noć ispuni poznatim frazama iz filma.

  • Šifra: 3D224065
  • originalna Marvel Spider-Man igračka
  • igračka koja priča
  • materijal poliester
  • radi na 3 x AG13 baterije (dobijate ih)
  • dimenzije 23 x 9,5 x 8,5 cm

Rasprodato!

Trenutno nema proizvoda na lageru. Želim obaveštenje kada bude dostupan proizvod.

Ocena 4 1

Rejting:

Ocena 4 od 5 na ukupno 1 glasova.

Podeli:

Opis:

Svakom detetu kojem je san da ima moći kao Spider-Man, odnosno Čovek Pauk, i da se ventra i pentra po zgradama, kući, školi i ostalim mestima, će ovaj san, do trenutka neke nuklearne eksplozije, ostati neostvarena želja. Ali zato sada može da ima Spider-Man-a kao najboljeg druga! Sa svakim pritiskom na grudi se čuju poznate fraze kao što su "With great power comes great responsibility" ili "My Spidey senses are tingling". Sjajna igračka za sjajnu decu - male superheroje pomoćnike.

Stan Lee ima sjajan ispirativni govor, upravo vezan za Spiderman strip. Odgovorni urednik je svojevremeno objasnio Stan-u: "Stane, ljudi se plaše paukova, a ti bi takvog heroja i još bi da bude tinejdžer - tinejdžeri su uvek pomoćnici, a pored svega toga želiš da ima i privatne probleme? Pa superheroji nemaju privatnih problema..." i tako je izdato nekoliko brojeva Spidermana kakvog ne bismo prepoznali danas, prodaja je, naravno, bila loša i odlučeno je da se ukine magazin. Stan, kako navodi, morao je da izbaci iz "svog sistema" svoju prvobitnu ideju i uradi poslednji broj magazina onako kako je on zamišljao svog junaka. Kada su stigle brojke o prodaji, dotrčava odgovorni urednik do Stan-a i viče "Hej Stane, sećaš se onog momka junaka kojeg oboje volimo!?" (prodaja je skočila).
Zatim kaže Stan svojim slušaocima: "Ukoliko imate neku ideju, u koju čvrsto verujete da je istinski dobra ideja... Ne dozvolite da vas jedan idiot odgovori od nje..." Ovo je poenta cele priče, imajte vere u svoje ideje i ako stojite iza njih, ne dozvolite drugi da vas ubede u suprotno.

Tagovi:

Podaci poklona:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica
- Zemlja uvoza: EU

OCENA i MIŠLJENJE NAŠIH KUPACA:

Ovaj proizvod još uvek nije ocenjen od strane kupaca.

Postavi pitanje ili oceni proizvod

Ukoliko želiš ostaviti komentar, klikni ovde.